Aktuelle tilbud

KAMPAGNE: Få en AEG pyrolyseovn med i købet!

- når du handler for minimum 30.000 kr.

Skal du have nyt køkken? Netop nu kan du få den smarte AEG Steambake BPK556220M med i prisen, når du køber nyt køkken for minimum 30.000 kr hos din lokale Nettoline forhandler. Ovnen har en værdi af 10.260 kr.

AEG BPK556220M

Steambake-ovn til indbygning med varmluft og plussteam funktion. Ovnen er en selvrensende pyrolyseovn med stort  71 liter ovnrum, integreret stegetermometer og blød lukning af ovnlågen, så den aldrig smækker. Ovnen er nem at betjene ved hjælp af pop-ud knapperne, der også kan trykkes ind mens ovnen er i brug.

Med den smarte PlusSteam-funktionen i SteamBake ovnen kan du nemt tilføjer damp under madlavningen. Dampen sikrer en sprød skorpe og en blød kerne ved alle retter..

Udvendige ovnmål: H594 x B595 x D567 mm

Vælg frit mellem ovn-farverne sort, stål og hvid.


*Tilbuddet gælder i hele februar måned. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.


Gratis tegning og tilbud

Hos Nettoline er det altid GRATIS at få tegning og tilbud på dit projekt. Uanset om det er køkken, bad, bryggers eller garderobe - og uanset størrelsen på dit projekt - kan du altid få gode råd og vejledning af vores konsulenter.

Udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet af en konsulent.  

Du er også velkommen til at besøge din lokale forhandler og få en personlig snak om dine ønsker. Du kan finde din nærmeste forhandler HER!

Inspiration

Søger du inspiration til dit projekt, så kan du udforske vores inspirationsunivers og se de mange flotte billeder og læse om vores mange modeltyper.

Du er også altid velkommen til at følge os på Facebook og Instagram, hvor du kan blive opdateret med de seneste nyheder, billeder og kampagner.

FIND OS PÅ FACEBOOK

FIND OS PÅ INSTAGRAM


DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 Aulumpost@nettoline.dk