Aktuelle tilbud

MARTS KAMPAGNE: Skræddersyet laminatbordplade - KUN 1 KR

- når du køber komplet køkken for minimum 20.000 kr.

Skal du have nyt køkken? Netop nu kan du få en skræddersyet laminatbordplade for kun 1 kr, når du køber elementer til dit nye køkken for minimum 20.000 kr.

Gælder alle standard laminater 20/30 mm, dybde 61 cm og i længde der passer til elementerne i dit nye køkken.


*Tilbuddet gælder i hele marts måned. Gælder ikke underlimning af vask, der kan tilkøbes mod en merpri. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.


Gratis tegning og tilbud

Hos Nettoline er det altid GRATIS at få tegning og tilbud på dit projekt. Uanset om det er køkken, bad, bryggers eller garderobe - og uanset størrelsen på dit projekt - kan du altid få gode råd og vejledning af vores konsulenter.

Udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet af en konsulent.  

Du er også velkommen til at besøge din lokale forhandler og få en personlig snak om dine ønsker. Du kan finde din nærmeste forhandler HER!

Inspiration

Søger du inspiration til dit projekt, så kan du udforske vores inspirationsunivers og se de mange flotte billeder og læse om vores mange modeltyper.

Du er også altid velkommen til at følge os på Facebook og Instagram, hvor du kan blive opdateret med de seneste nyheder, billeder og kampagner.

FIND OS PÅ FACEBOOK

FIND OS PÅ INSTAGRAM


DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler