Aktuelle tilbud

Spar momsen på dit personlige køkken

Få dine drømme opfyldt med et personligt køkken fra Nettoline. Netop nu kan du spare momsen, når du køber komplet køkken hos din lokale Nettoline forhandler. Hos os er du altid sikret personlig service, kompromisløs kvalitet, skarpe priser og hurtig levering.

Det behøver ikke tage lang tid at få et drømmekøkken. Det tager ikke mere end 5 arbejdsdage at få leveret et komplet fladpakket køkken, så du kan komme i gang med at opfylde dine personlige køkkendrømme.

*Gælder til og med 31. maj ved køb af komplet køkken. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Gælder ikke skydelåger.

Gratis tegning og tilbud

Hos Nettoline er det altid GRATIS at få tegning og tilbud på dit projekt. Uanset om det er køkken, bad, bryggers eller garderobe - og uanset størrelsen på dit projekt - kan du altid få gode råd og vejledning af vores konsulenter.

Udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet af en konsulent.  

Du er også velkommen til at besøge din lokale forhandler og få en personlig snak om dine ønsker. Du kan finde din nærmeste forhandler HER!

Inspiration

Søger du inspiration til dit projekt, så kan du udforske vores inspirationsunivers og se de mange flotte billeder og læse om vores mange modeltyper.

Du er også altid velkommen til at følge os på Facebook og Instagram, hvor du kan blive opdateret med de seneste nyheder, billeder og kampagner.

FIND OS PÅ FACEBOOK

FIND OS PÅ INSTAGRAM


DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler