Bad højskabe

Højskabe til badeværelset er en vigtig del af indretning, specielt de seneste år hvor badeværelset bliver brugt til andre formål, som tøjvask og opbevaring. Højskabe har en volumen der gør at man med fordel kan bruge badeværelsets højskabe til opbevaring af tøj mm.

Dybde: 450mm inkl. låge

Skabene leveres usamlede, men vi tilbyder selvfølgelig at levere samlede skabe mod et mindre tillæg.

Højskab bad slimline m. 3 låger
Højskab bad slimline m. 3 låger
Højskab bad slimline m. skuffer
Højskab bad slimline m. skuffer
Højskab bad slimline
Højskab bad slimline
Ekstra højt underskab bad m. låge
Ekstra højt underskab bad m. låge
Højskab bad
Højskab bad

højskabe til bad

Der er mange fordele ved at installere højskabe i badeværelset. Én af de mest fremtrædende er, at du får en masse ekstra opbevaringsplads til alt fra børster og barbermaskiner til tøj. Flere og flere vælger at have deres tøj i højskabe i badeværelser. Dette har den store fordel, at når du kommer ud af badet har du garderoben lige ved hånden. Du kan med fordel vælge at installere et par højskabe i badeværelset så hele familien har en masse ekstra opbevaringsplads. Hvis du har spørgsmål til produktudvalget, mål eller montering er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.
DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler