Billigt køkken

Et billigt køkken i god kvalitet er et must

Efter krisen så småt er begyndt at slippe sit tag i den danske privatøkonomi, er danskerne igen begyndt at afsætte penge til renovering og nybyggeri. Hos Nettoline.dk oplever vi en stignende efterspørgsel på et nyt køkken. Den primære forskel fra de glade dage (før 2008) og til i dag, er at kunden er væsentligt mere bevidst om prisen på sit nye køkken.
Den vanvittige forbrugerfest har lukket og slukket, og morgendagen bringer et øget fokus på pris og kvalitet.
Derfor har vi hos Nettoline.dk sat alle sejl ind på at sammensætte et produktudvalg, som ikke sender muldvappen på slankekur - samtidigt med at kvaliteten stadig er i top. Det er den måde vi mener, at vores kunder skal have det - et billigt køkken i god kvalitet.

Et billigt køkken skal stadig være dit køkken


Selvom det er lykkedes os at sammensætte et udvalg af køkkenelementer, som holder prisen nede, så er vi ikke gået på kompromis med vores udvalg. Vi har den overbevisning, at dit køkken skal være DIT køkken - også selvom det er billigt. Det vil sige, at vores sortiment af køkkenskabe, bordplader, skuffer osv. findes i et hav af varianter, størrelse, og materialer - så det er muligt for dig at sammensætte dine elementer, som du ønsker.
Er du gør-det-selv-mand? - Måske ikke. Uanset dine evner ud i handy-kunsten, så har vi en løsning der passer til dig. Hvis du gerne vil have muligheden for at samle det hele selv, kan du på vores shop vælge at få alt leveret usamlet. Er du derimod mere til en samlet løsning, kan du få alle elementerne leveret i samlet, så du hurtigt kan sætte dem ind, som det passer dig. Den prismæssige forskel er til at overse.

Selvom det er billigt er servicen i top


Hos Nettoline.dk ved vi, at ingen er bedre end deres sidste handel. Det vil sige, at du hos os er sikker på, at få en god rådgivning gennem hele processen. Vores kunders tilfredshed er vores levebrød. Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte vores online kundeservice. Eller hos en af vores mange forhandlere i hele landet.

Søger du et klassisk køkken? - Læs mere her>>
DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler