Bøjleskabe

Bøjleskabe til garderobe og bryggers. Hvis du savner opbevaringsplads til familiens og gæsterens hængetøj, så kan vi præsentere dig for et spændende udvalg af bøjleskabe. Udvalget er skabt af kvalitetsmaterialer fra velrenomerede producenter så du kan være sikker på at få et bøjleskab der passer til dine krav.

Skabene leveres usamlede.
Vi tilbyder at levere samlede skabe mod et mindre tillæg.

Garderobeskab m. bøjlestang
Garderobeskab m. bøjlestang
Garderobeskab m. bøjlestang - todelt låge
Garderobeskab m. bøjlestang - todelt låge
Garderobeskab m. bøjlestang og trådkurve
Garderobeskab m. bøjlestang og trådkurve
Garderobeskab m. bøjlestang og trådkurve - todelt låge
Garderobeskab m. bøjlestang og trådkurve - todelt låge

Læs mere om bøjleskabe her

Bøjleskabet er klart at foretrække når tøjet skal op at hænge. Det korte tøj kan hænge i to lag, eller hænges foroven så der bliver plads til evt. To kurve i bunden og et par hylder foroven. Det lange tøj kan hænge fra toppen og kombineres med en hylde i bunden eller en hylde i toppen, så der bliver plads til sko forneden eller måske sommerhatten på den øverste hylde.

Hos Kitchn.dk lagerfører vi bøjleskabene i mange bredder, og du kan endvidere få et bredt udvalg af tilbehør til at indrette skabet til præcis dine behov. Kig i kategorien " Indvendig til skabe" og find det tilbehør der passer dig.

Når valget er gjort, bliver dine bøjleskabe til garderoben leveret helt gratis lige til døren, og som oftest i løbet af kun 3-5 dage. Skabene bliver produceret i Aulum, Danmark og vi yder 30 års garanti på vore produkter.
DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler