Valg af bordplade

Du kan fuldende dit køkken med den rigtige bordplade. Men hvilken bordplade er den rigtige til netop dig og dit køkken? Hos Nettoline har vi et stort udvalg af bordplader i forskellige farver og materialer. Læs med her og find den bordplade, der passer bedst til dit hjem og dine behov.


Laminat køkkenbordplade

Laminat bordplade er noget alle mennesker har et forhold til - måske fordi det har været brugt i køkkener i mange år, og enten synes man om dem, eller også er man mere til en anden type bordplade. Med de farver, tykkelser og forkantbearbejdninger der findes i dag, er der noget for stort set enhver smag. Med de flotte underlimede vaske, man kan få, forsvinder kanten, hvor skidt og snavs altid satte sig fast, og armaturet sidder i stålvasken, så man ikke risikerer fugt i bordpladen omkring hullerne. Det er et stærkt og prisbevidst valg, man tager, når man vælger laminat.

Laminat er et praktisk materiale, der er utrolig nemt at vedligeholde - bordpladen tørres blot over med en fugtig klud efter brug.

Læs mere om laminat bordplader her eller kom ind til din nærmeste forhandler og hør mere om produkterne - eller kontakt os på post@nettoline.dk for at få udarbejdet et tilbud.Massivtræs køkkenbordplade

Massiv træ findes med sin varme og charme i mange af husets rum. Om det er som trægulv, bordplade til køkken eller bad  eller som møbler til stuen, så kender vi alle til det. I dag findes der rigtig mange træsorter, som bruges til bordplader i køkkenet og med mange muligheder for at tilpasse det efter dit/jeres behov.  

En bordplade i massivt træ skal oliebehandles 2-3 gange om året eller efter behov. Derudover er det blot at tørre den over med en fugtig klud efter brug.

Læs mere om massivtræs bordplader her eller kom ind til din nærmeste forhandler og hør mere om produkterne - eller kontakt os på post@nettoline.dk for at få udarbejdet et tilbud.GetaCore køkkenbordplade

GetaCore er en massiv mineralplade – som gør det muligt at lave helt nye løsninger inden for interiørplader, da samlingerne kan svejses sammen, så de er optisk usynlige. Den silkematte overflade føles blød og lækker, og med de farver, der findes, kan man altid finde noget, der passer til det nye køkken, badeværelse eller bryggers.

GetaCore er et robust og slidstærkt materiale, som man kan slibe på, hvis der skulle komme ridser i pladen - ligesom du kan slibe en bordplade i massivt træ.

Læs mere om Getacore bordplader her eller kom ind til din nærmeste forhandler og hør mere om produkterne - eller kontakt os på post@nettoline.dk for at få udarbejdet et tilbud.Corian® køkkenbordplade

Mange vil sige at Corian er det ypperste indenfor bordplader til køkken, da det kan laves i uendelig længder, dybder , tykkelser mm. Det er 10 mm. plader man svejser sammen så overgangene bliver visuelt usynlige. Det er et virkelig lækkert produkt at røre ved og man kan lave siderne i vasken i samme materiale så følelsen af at det går ud i ét er tilstede. Man er dog nødt til at have en stål bund i vasken, da Corian som bund i en vask ikke er optimalt.

Corian er et utrolig hårdt og slidstærkt materiale, der giver et flot og moderne udtryk. Man skal dog være opmærksom på, at det ikke tåler stor varmepåvirkning.

Læs mere om Corian® bordplader her eller kom ind til din nærmeste forhandler og hør mere om produkterne - eller kontakt os på post@nettoline.dk.Granit og komposit køkkenbordplade

Granit og komposit er utrolig holdbare materialer og nogle af de eneste bordplader, der kan holde til varmepåvirkning - evt. gryden fra kogepladen, bradepanden fra ovnen. Vi anbefaler dog altid en bordskåner eller en knivspis under, så den kolde luft kan komme ind og cirkulere omkring det varme element. Det er et natur produkt med alle de fordele og charmer, det nu engang har. Granit kommer fra store klippeblokke, hvor skiver skæres ud, slibes til og poleres til det passer til dit nye køkken og badeværelse.

Læs mere om granit og komposit bordplader her eller kom ind til din nærmeste forhandler og hør mere om produkterne. Du kan også altid kontakte os på post@nettoline.dk og få udarbejdet et tilbud.Stål køkkenbordplade

Bordplade i stål har i årtier været brugt i de professionelle storkøkkener, da de er utrolig slidstærke og hygiejniske. Stål er sidenhen blevet godt modtaget i de private hjem pga. samme egenskab og det "look", som det kan krydre et køkken eller bryggers med.

Bordplader i stål har en glat overflade, der er helt lukket og antibakteriel, hvilket gør en stålbordplade utrolig nem at rengøre og vedligeholde.

Læs mere om stål bordplader her eller kom ind til din nærmeste forhandler og hør mere om produkterne - eller kontakt os på post@nettoline.dk for at få et tilbud.

DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler