Bordplader

Kvaliteten af bordpladerne i sit køkken eller bryggers er et dumt sted at spare. Det er den største sliddel i rummene, så køber man en køkkenbordplade i lav kvalitet, som hurtigr bliver slidt eller som går i stykker, så har man gjort en rigtig dårlig handel. Derfor forhandler vi kun køkkenbordplader i slidstærk kvalitet og selv de billigste køkkenbordplader er i en kvalitet som vi 100% kan stå indefor.

Køkkenbordpladerne leveres i hele plader eller produceres på mål.

Læs mere om nogle af de bordplader vi tilbyder lige her

Kontakt os på post@nettoline.dk så hjælper vi gerne med tilbud på special lavede bordplader.

Bordplade stang - 4100 mm - Mørkgrå bundfarve med grå/sort og grå nister
Bordplade stang - 4100 mm - Mørkgrå bundfarve med grå/sort og grå nister
Bordplade stang - lys bundfarve - grå-sorte nister - 4100 mm
Bordplade stang - lys bundfarve - grå-sorte nister - 4100 mm
Bordplade stang - 4100 mm - Grå bundfarve med lysegrå og sorte nister
Bordplade stang - 4100 mm - Grå bundfarve med lysegrå og sorte nister
Bordplade stang BP929- Grå granit - 4100 mm
Bordplade stang BP929- Grå granit - 4100 mm
Bordplade stang - BP930 Mørke-grå skifer look - 4100 mm
Bordplade stang - BP930 Mørke-grå skifer look - 4100 mm
Bordplade stang BP928- Koks beton 4100 mm
Bordplade stang BP928- Koks beton 4100 mm
Bordplade stang - Trælook lys egetræ- 4100 mm
Bordplade stang - Trælook lys egetræ-  4100 mm
Bordplade stang - Trælook mørkt røget egetræ- 4100 mm
Bordplade stang - Trælook mørkt røget egetræ-  4100 mm
Bordpladestang - BP932- trælook røget egetræ
Bordpladestang - BP932- trælook  røget egetræ

Bordplader skal holde i mange år

I hverdagen bemærker man sjældent bordplader i køkkenet, men det er det første sted de fleste af os kigger når nøglerne til bilen er væk, eller vi lige skal smide posten fra af os, når vi lander efter en lang dag. Bordplader skal være slidstærke, æstetiske og funktionelle. Hvis du overvejer at købe en ny bordplade, skal du holde dig dens formål for øje. En bordplade bliver udsat for flere stød, slid og hårdt brug end nogen anden del af dit køkken. Derfor er det vigtigt, at den køkkenbordplade, du vælger, er skabt af slidstærke kvalitets materialer. Overvej også hvilken farve bordpladen skal have. Hvis dit køkkens naturlige lysindfald er begrænset, vil vi råde dig til at overveje lyse bordplader, så den kan være med til at fordele den begrænsede mængde lys ud i resten af rummet. Omvendt forholder det sig, hvis du eksempelvis har store gulv-til-loft vinduer eller lignende og naturligt lys i overflod. Så kan det anbefales at købe en bordplade i en mørkere nuance eller træsort, som absorberer mere af lyset - så du undgår at ende med et køkken, der afgiver et klinisk lys. Hvis du er i tvivl om hvilke bordplader, der ville passe bedst til dit køkken - står vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder.
DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler