Front: Capri hvid højglans
Greb: Trivento
Bordplade: 30 mm laminat, BP921
Vask: Franke SKX620
Armatur: Cassøe NewForm Real 63430 Krom

Pris inkl. greb: 19.048,-

*vejl. pris ekskl. vask, armatur, bordplade, hvidevarer og belysning.

CAPRI HVID HØJGLANS

Aldrig har den praktiske løsning været så eksklusiv. Fodboldstøvler, vasketøj og rengøringsmidler er pakket ind i hvid højglans. Selv vaskesøjle og eltavle er gem af vejen bag praktiske skydelåger, der naturligvis også er i den flotte hvide højglans.

Skabsløsningen er let i sit udtryk og giver plads til vinduespartiet og der er indbygget spot i loftet, for at bevare letheden i rummet. Bordpladen er en praktisk og slidstærk lys laminatbordplade, der fuldender det lyse udtryk..FIK DU SET...HVORFOR NETTOLINE

VI TAGER DET PERSONLIGT

GRATIS
DESIGN FORSLAG

DET SKAL VÆRE OVERSKUELIGT AT KØBE NYT KØKKEN

I et køkkenkøb skal du tage op til 400 beslutninger. Her er din personlige Nettoline køkkenkonsulent en god sparringspartner, der står klar til at hjælpe dig med erfaring og viden, der gør dit køb af køkken til en overskuelig og behagelig oplevelse.


 BOOK ET MØDE

GUIDE TIL
GODT KØKKEN VALG

5 GODE RÅD TIL KØKKEN VALG

Der er mange beslutninger der skal træffes når man skal have nyt køkken, det kan næsten virke helt uoverskueligt. Derfor har vi lavet en lille guide med 5 gode råd og overvejelser, der hjælper dig godt på vej mod et godt køkken valg.
KØKKEN GUIDE

BUTIKKER I
HELE LANDET

LOKALE FORHANDLERE

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit nye køkken, bad eller din nye garderobe. Det skal være overskueligt og inden for rækkevidde at købe nyt inventar til boligen. Derfor har vi lokale Nettoline køkkenbutikker i hele landet, der er klar til at hjælpe og rådgive dig. FIND FORHANDLER

DANSK PRODUCERET
MED 30 ÅRS GARANTI

VESTJYSK DESIGN OG PRODUKTION

Siden 1973 har vi produceret og solgt mere end 150.000 køkkenløsninger med høj kvalitet, hurtig levering og skarpe priser i fokus. Vi konstruerer, fremstiller og klargør alle vores elementer på vores egen fabrik i Vestjylland ved Aulum. Vi giver 30 års garanti på skabe, fronter, skuffer og hængsler.


 DIN GARANTI