Cookie deklaration

Indholdsfortegnelse

1. Generelt
2. Ejeroplysninger
3. Cookies
4. Hvilke cookies benyttes
5. Så lang tid opbevares cookies
6. Sådan sletter du cookies og blokerer for nye cookies
7. Hvad bruges cookies til på på www.nettoline.dk
     7.1 Tredjeparts cookies
8. Brug af personoplysninger
     8.1 Kontakt vedr. personoplysninger
     8.2 Beskyttelse af personoplysninger
9. Anvendte Cookies


1. Generelt

Nettoline.dk respekterer dit privatliv og indsamler og behandler derfor kun data om dig i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Når du besøger vores website indsamler vi dog visse oplysninger om dig, om din computer eller anden enhed, du benytter, når du besøger websitet, samt din adfærd på vores website.

I denne cookie- og privatlivspolitik kan du læse nærmere om de informationer vi indsamler, hvilke cookies vi benytter os af til indsamlingen, hvad vi bruger indsamlede oplysninger til, og hvordan vi behandler persondata.

Du kan endvidere læse nærmere om, hvem der har adgang til indsamlet data, og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser mod indsamlingen eller behandlingen af personoplysninger.

Nettoline.dk har forpligtet sig til at overholde de retningslinjer for brug af cookies og beskyttelse af privatlivsoplysninger, der til en hver tid er vedtaget af organisationen minecookies.org, som er et samarbejde mellem en række erhvervsorganisationer. Herunder vil Nettoline.dk følge afgørelser fra organisationens klagenævn.

Du kan læse mere om organisationen minecookies.org på websitet http://www.minecookies.org.


2. Ejeroplysninger

Websitet http://www.nettoline.dk udbydes og drives af:
Nettoline A/S
Vævervej 33-35
DK-7490 Aulum
Telefon: 9641 0123
E-mail: post@nettoline.dk
CVR: 31599555


3. Cookies

Websitet Nettoline.dk med underliggende sider anvender cookies til opnåelse af de formål, som er beskrevet under punkt 6. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies gør det muligt at individualisere brugen af vores website, så din brugeroplevelse bliver bedre. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Når du benytter websitet Nettoline.dk eller et af dets undersider accepterer du, at Nettoline.dk eller en tredjepart placerer cookies på din computer eller en anden enhed, du tilgår siden med, samt at vi efterfølgende tilgår de placerede cookies.

Hvis du ønsker at tilbagekalde dette samtykke, og du ikke ønsker at modtage cookies fra Nettoline.dk, kan du under punkt 5 læse, hvordan du sletter allerede modtagne cookies, og hvordan du undgår at modtage nye cookies.


4. Hvilke cookies benyttes

Du kan lige her se en liste over de cookies, vi anvender på siden. Listen oplyser også hvilke tredje parts cookies, der anvendes.


5. Så lang tid opbevares cookies

Alle cookies der placeres af os, sletter sig selv efter et vist tidsrum (dette kan variere). Du kan under punkt 4. her på siden se en liste over de enkelte cookies, vi benytter, og hvor lang en levetid de enkelte cookies har.

Vær opmærksom på, at levetiden for en cookie fornyes ved hvert besøg på websitet, så levetiden skal altid beregnes fra dit seneste besøg på Nettoline.dk

Du kan altid manuelt slette cookies placeret af os. Du kan se en vejledning hertil under punkt 6.


6. Sådan sletter du cookies og blokerer for nye cookies

På siden http://minecookies.org/cookiehandte... kan du se en udførlig vejledning i, hvordan cookies kan slettes fra din computer eller anden enhed, du benytter på internettet.

I samme vejledning kan du se, hvordan du sætter din internet browser op til ikke at acceptere cookies, hvis du fremover gerne vil undgå at modtage cookies fra websider. Du skal være opmærksom på, at hvis du vælger at blokere for cookies, vil brugen af vores website blive begrænset og ikke alle funktioner vil virke.


7. Hvad bruges cookies til på www.nettoline.dk

Dette website anvender cookies til følgende formål:

Cookies anvendes på nettoline.dk til at føre statistik over antallet af brugere og besøgende på vores website. Herudover anvendes cookies til at huske login information (hvis du har angivet at du ønsker din brugerprofil husket), til trafikanalyse, og til at huske valg af funktioner på websitet.

Formålet med den enkelte cookie er også anført under listen af cookies, der kan ses lige her


7.1 Tredjeparts cookies

Udover vores egne cookies placeres der ved besøg på nettoline.dk eller dets undersider cookies fra tredjeparter. Nettoline.dk benytter på websitet services fra tredjeparter, og for at disse services virker, placerer og tilgår disse tredjeparter cookies.

Vi benytter services fra Google til brug for statistik om brugen af vores website, herunder hvilke sider der besøges, hvor længe de besøges mv. Vi benytter Google Analytics til dette formål. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaop...

Vi benytter Zopim til online chat. Zopim er et program, der giver mulighed for online chat til at afklare hurtige spørgsmål. Vi benytter også Twami/Sleeknote til tilbud. Denne tilbyder hurtig servicering vedr. tegning og tilbudsgivning.


8. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her kan der indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner mv.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.


8.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos nettoline.dk, skal du rette henvendelse på post@nettoline.dk eller telefon 9641 0123. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Du kan læse mere om persondata og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside http://www.datatilsynet.dk


8.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.


9. Anvendte Cookies

Cookies liste
100% DANSKEJET KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad og garderobe på egen fabrik. Nettoline produkterne bliver udelukkende solgt gennem selvstændige forhandlere og på webshop i Danmark.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Derfor bruges pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – der er til gengæld køkken, bad og garderobe for alle pengene!
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 Aulum  Tlf. 96 41 01 23post@nettoline.dk