FAQ

Her vil vi prøve at svare på de spørgsmål vi ofte får stillet.


Hvad er leveringstiden på et Nettoline køkken?

Med Nettoline er du altid sikret hurtig levering - uanset om det er enkeltdele eller et helt køkken. Vi kan sende alle vores lagervarer som fladpak inden for ca. 5 arbejdsdage. Specialløsninger eller samlede elementer vil have en lidt længere leveringstid.

Du vil i samarbejde med din forhandler have mulighed for at finde netop den leveringsdato, der passer bedst til dit projekt og din tidsplan.  

Hvad koster det at få en tegning?

Det er altid GRATIS at få tegning og tilbud på dit projekt. Kig forbi hos din lokale forhandler eller udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet.

Hvad er Nettolines åbningstider?

Du kan finde din nærmeste forhandler og åbningstiderne HER.

Har du brug for at komme i kontakt med kædekontoret, kan de kontaktes på tlf. 9641 0100 på hverdage fra 9.00 – 15.30. Mails bliver besvaret løbende og ofte inden for 24 timer på hverdage.

Hvor bliver skabene fra Nettoline lavet?

Fabrikken Nettoline A/S ligger i Aulum mellem Herning og Holstebro i Jylland - og her produceres alle korpusdele og størstedelen af lågerne. Beslag og resten af lågeprogrammet kommer fra Europas førende inden for disse områder.


Er der forboret til greb i lågerne?

Vi fører et meget stort program i greb i mange forskellige størrelser, og der kan være stor forskel på, om man vil have grebene placeret vandret, lodret, på skrå eller i midten af lågen. Derfor kan vi ikke forbore lågerne, da du selv skal have indflydelse på, hvor og hvordan grebene skal placeres.

Man kan købe en grebsskabelon eller selv lave en til formålet af f.eks. et stykke masonit plade.

Har i kun laminat bordplader?

Nej, vi sælger alle typer af bordplader fra massiv træ, stål, Corian, getacore, glas, komposit, granti, terrazzo, beton og med mulighed for at få vasken nedfældet, underlimet eller planlimet. Vi henviser til nærmeste butik, hvor de har prøver af de forskellige modeller.


Hvor kan jeg købe produkterne?

Du kan købe alle Nettolines produkter hos din lokale Nettoline forhandler. Du kan finde en oversigt over forhandlere [https://www.nettoline.dk/forhandler...]her[/url]!

Kan i lave skabe og låger på special mål?

Ja, vi kan tilpasse næsten alle vores korpus og de fleste af vores låger, så hvis det ikke findes på shoppen så kontakt din lokale forhandler, så kan I sammen finde ud af om ønskerne kan efterkommes.


Hvad følger med når man køber et skab?

Det som er afbilledet, så er det et skab med en låge er lågen og hængsler også med. Hvis det er et skuffeskab så følger både skuffer og fronter med. Der følger altså ikke integrerede sider, gavle, sokler og greb med.


Hvordan samler og monterer man det købte?

Det er meget nemt og overskueligt, da der ligger en samlevejledning til det enkelte skab i hver kasse, så tag en kasse af gangen. I den generelle monteringsvejledning kan man se, hvordan man sætter soklen, monterer skabe, bordplade mm.

Du kan også vælge at få dine skabe leveret som færdigsamlede, så de er klar til montering, når du modtager dem. Du skal dog stadig selv samle sokkel samt montere greb.

Hvad gør jeg hvis noget går i stykker?

Vi har 30 års køkkengaranti på skuffer, hængsler, fronter og skabe, så skulle der opstå en defekt med produktet, henvender man sig til den butik, man har handlet i. Hav gerne ordrenummer eller kvittering for købet klar, så de kan hjælpe dig med din reklamation. Garantien dækker alle standard varer - og gælder derfor ikke produkter på specialmål samt bordplader.


Hvad er forskellen på en friside og en integreret side?

En løs gavl bruger man på udvendig side af skabet for at give det den samme overflade/farve som lågerne. Dybden på dem går helt ud til lågekanten og giver en flot afslutning. Vær opmærksom på, at en gavl monteres på ydersiden af den eksisterende skabsside og at det derfor fylder 16 mm. ekstra i bredden.

Ved en friside erstatter man skabets side med en side i farve/model som lågerne. En friside sidder derfor inden for lågerne og kræver ikke ekstra plads.


DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler