FAQ

Her vil vi prøve at svare på de spørgsmål vi ofte får stillet.


Hvad er leveringstiden hos Nettoline?

Hvis man vælger levering til egen adresse, så sender vi alle vores lagervarer indenfor 3-5 arbejdsdage. Vælger man afhentning i nærmeste butik, sender vi varen dertil næste gang de skal have varer og så modtager man en SMS når vi sender varen herfra. Kontakt os evt. på 9641 0123 eller post@nettoline.dk for at høre hvornår vi afsender varen. Ved skræddersyet varer som bordplader, skydedøre mm. Skal man regne med 8-12 arbejdsdage.

Hvad er Nettolines åbningstider?

Kundeservice holder åben på hverdage fra 8.30 – 15.30 og vi besvarer mails løbende og indenfor 24 timer på hverdage. Se evt. de enkelte butikkers åbningstider her.


Hvor bliver skabene fra Nettoline lavet?

Fabrikken Nettoline A/S ligger i Aulum ml. Herning og Holstebro i Jylland og producerer selv alle korpusdele og mange af lågerne. Beslag og resten af låge programmet kommer fra Europas førende indenfor disse områder.


Er der forboret til greb i lågerne?

Da vi fører et meget stort program i greb og forskellige størrelser kan vi ikke forbore lågerne og det er også forskelligt om man vil have dem vandret, lodret, i midten af lågen. Man kan købe en grebsskabelon eller selv lave en til formålet af f.eks. et stykke masonit plade.


Har i kun laminat bordplader?

Nej, vi sælger alle typer af bordplader fra massiv træ, stål, Corian, getacore, glas, komposit, granti, terrazzo, beton og med mulighed for at få vasken nedfældet, underlimet eller planlimet. Vi henviser gerne til nærmeste butik hvor de har prøver af de forskellige modeller.


Hvilket sortiment tilbyder i på Nettoline’s webshop?

Alle vores standard varer vil være at finde på shoppen, men vi har meget at byde på, så mangler i noget specielt så tøv ikke med at kontakte os eller en af vores forhandlere.


Kan i lave skabe og låger på special mål?

Ja, vi kan tilpasse næsten alle vores korpus og de fleste af vores låger, så hvis det ikke findes på shoppen så ring eller skriv til os, så finder vi sammen ud af om ønskerne kan efterkommes.


Hvad følger med når man køber et skab?

Det som er afbilledet, så er det et skab med en låge er lågen og hængsler også med. Hvis det er et skuffeskab så følger både skuffer og fronter med. Der følger altså ikke frisider, sokler og greb med.


Hvornår trækker i pengene for mit køb

Vi trækker først pengene på betalingskortet den dag varen forlader vores lager. Har man overført via banken sender vi først varen når betalingen er registreret på vores konto. Betaler man som det offentlige via EAN nr. sendes der en elektronisk faktura når varen har forladt vores lager.


Hvordan samler og monterer man det købte?

Det er meget nemt og overskueligt da der ligger en samlevejledning til det enkelte skab i hver kasse, så tag en kasse af gangen. I den generelle monteringsvejledning kan man se hvordan man sætter soklen, monterer skabe, bordplade mm.


Hvem leverer mine varer?

Vi samarbejder med Sand Spedition i Herning som varetager alt vores kørsel i DK. De kan dog bruge GLS og andre underleverandører til at køre små pakker ud. Er der spørgsmål til en forsendelse kan i kontakte os eller Sand på 9714 1200. Ved lev. Skal man altid huske at tjekke leverancen og er der synlige skader skal det noteres på fragtbrevet inden kvittering og herefter henvender i jer til Nettoline ASAP som vil afhjælpe problemet.


Hvad gør jeg hvis noget går i stykker?

Vi har 30 års garanti på vores egenproducerede varer, samt hængsler og beslag, så skulle der opstå en defekt med produktet henvender man sig til den butik man har handlet i eller kundeservice på Nettoline.dk med ordrenr. eller kvittering for købet så vil vi hjælpe jer med resten. I kan læse mere om vores handelsbetingelser her.


Hvad er forskellen på en friside og en integreret side?

En løs friside bruger man for enden af skabene, højskabe og overskabe for at det får samme overflade/farve som lågerne. Dybden på dem går ud til lågekanten og giver en flot afslutning, men man skal være opmærksom på at det fylder ekstra 16 mm. Ved en integreret/indfarvet side erstatter man skabets side med en i side farve/model som lågerne og den sidder derfor indenfor lågerne og kræver ikke ekstra plads.


DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 Aulum  Tlf. 96 41 01 23post@nettoline.dk