Fragt

Fragt

Når du bestiller køkken, bad eller garderobe hos Nettoline.dk, skal du ikke bekymre dig om fragten. Vi leverer overalt i hele Danmark. Vores varer bliver leveret via Sand Spedition fra Herning, der er specialister i at håndtere vores produkter. Ved levering til privatadresse, leveres der som udgangspunkt til nærmeste kantsten.


Hurtig levering!
Nettoline.dk afsender alle standard lagervarer i løbet af 3-5 hverdage. Indeholder ordren mere specifikke produkter tilpasset dine mål og ønsker er leveringtiden 8-14 dage. Hvis en vare skulle være i restordre bliver du kontaktet af kundeservice. Ønsker du at afhente ordren i en af vore butikker afsender vi ordren fra vores lager til butikken på faste ugentlige dage. I enkelte tilfælde kan dette forlænge leveringstiden med en dag eller to.


Billig levering!
Vi tilbyder GRATIS LEVERING til alle vore butikker, hvor varen så kan afhentes.
Skal vi sende det til andre adresser, er priserne som flg.:
Kr. 75,- for pakker (greb, spots, affaldssystemer mm.)
Kr. 450,- for en palle (små skabe, låger mm. Som kan være på 80x120cm)
Kr. 750,- for en langpalle (højskabe, lange frisider mm.)

Man betaler kun 1 x fragt og det er altid beregnet ud fra det største man skal have sendt. Skal man f.eks. have leveret 2 pakker, 1 lille palle og 2 lange paller er prisen stadig kun 750,-
(levering gælder ikke Færøerne og Grønland. Ej heller for øer uden selvstændig postnr. eller øer uden fast broforbindelse. Her gælder levering til afskibningssted.)


Fleksibel levering!
Vi er meget fleksible omkring vores leveringer, og kan mod tillæg arrangere opbæring i etagebygninger, ligesom vi også kan tilbyde, at du med sikkerhed får leveret dine varer inden kl. 10.00 eller 12.00 på en hverdag, dog mod et tillæg. Skulle du have helt ekstraordinære ønsker til en levering kan vi sikkert også klare det. Kontakt os på tlf: 96410123 eller mail:post@nettoline.dk og forhør dig om mulighederne.


Priser på ekstra ydelser:
Levering på den ønskede etage af chauffør med kundens hjælp: 825 kr. inkl. moms (uanset vare mængde)
Levering på den ønskede etage af chauffør og en chaufførmedhjælper: 1450 kr. inkl. moms (uanset vare mængde)
Garanteret levering på angivet adresse inden kl. 10.00 på en hverdag:  575 kr. inkl. moms (forbehold ved Force majeure)
Garanteret levering på angivet adresse inden kl. 12.00 på en hverdag:  325 kr. inkl. moms (forbehold ved Force majeure)
Ønsker du en af disse ydelser skal du kontakte os på tlf: 96410123 eller mail: post@nettoline.dk  


Sikker levering!
Nettoline.dk bruger kun landsdækkende fragtfirmaer til at håndtere vores leveringer. Vi arbejder sammen med Sand spedition og GLS, da vi har erfaret de laver færrest fejl, og samtidig tilbyder hurtig levering. Vores dygtige folk i forsendelsen sørger naturligvis for, at alle varer er forsvarligt indpakket i godkendt emballage. De bestilte varer leveres i gade niveau på et kørefast underlag, anden form for leverance bestilles særskilt i henhold til ovenstående.
DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 Aulum  Tlf. 96 41 01 23post@nettoline.dk