Garderobe Galleri

Modul Zero - hvid melamin


Elegant skydedørsarrangement med 2 låger i hvid melamin. Skydedørene er uden ramme og har elegante indfræste greb, der giver et flot og ensartet udtryk.

Hjulene i bunden er justerbare og med fjedervirkning, så de kan tilpasses til selv skæve gulve. De kører let på gulvskinnen, der er limet fast, så du ikke får upraktiske skruehuller i gulvet.

Denne elegante skydedørsløsning har praktiske udtræksskuffer samt hylder, der giver det bedst mulige overblik over indholdet i skabet.

Modul Zero skydelågerne findes kun i melamin - i flere flotte farver.

Kontakt din lokale forhandler og hør mere om Modul Zero skydelåger.Modul One - hvid/spejl


Flot skydedørsvæg i Modul One - hvid melamin samt spejl med ramme. Spejlene giver en flot effekt i rummet samtidig med at det får rummet til at virke større. De mange spot i loftet giver et godt lys ved både skab og spejl.

Denne elegante løsning vil også virke godt til walk-in løsning, da lågerne kan tilpasses efter dine mål og ønsker.

Modul One kan laves i både melamin, spejl og glas - og der er mulighed for at lime sprosser på lågerne. Sprosserne er ikke limet på fra fabrikken, så du bestemmer helt selv, hvor mange der skal være - og hvor de skal placeres.

Kontakt din lokale forhandler og hør mere om Modul One skydelåger.Indretning bag skydelåger


Bag de elegante skydelåger er der flere muligheder for indretninger. Vores indretning findes i både 16 og 22 mm. Billedet her viser indretning i 16 mm.

Der er mulighed for at tilpasse indretningen efter personlige ønsker med både hylder, skuffer og forskellige udtrækssystemer.

Husk at være opmærksom på overlap på lågerne, så der ikke er elementer i skabet, som du ikke kan komme til.

Kontakt din lokale forhandler og hør mere om indretning bag skydelåger.Modul Zero - sort melamin


Skydelåger kan bruges til andet end garderoben. Denne flotte løsning i Modul Zero sort melamin er elegant integreret på kontoret, så der er nem adgang til mapper og andet udstyr.

Skydelågerne i Modul Zero er med indfræste greb og uden rammer, hvilket giver et ensartet udtryk. Den sorte overflade står i flot kontrast til den hvide ramme og passer godt ind på kontoret.

Modul Zero skydelågerne laves kun i melamin - i flere flotte farver.

Kontakt din lokale forhandler og hør mere om Modul Zero skydelåger.16 mm. indretning


Praktisk 16 mm indretning bag skydelåger - her brugt i bryggers, hvor skydelågerne elegant kan skjule vaskemaskine, tørretumbler og elektronik-skab.

Indretningen tilpasses til rummet, så du får netop den indretning, der passer bedst til dit rum og dine behov.

Husk at være opmærksom på overlap på lågerne, så der ikke er elementer i skabet, som du ikke kan komme til.

Kontakt din lokale forhandler og hør mere om indretning bag skydelåger.

______________________________________________________________

Alle billedrettigheder tilhører Nettoline A/S. Det er tilladt at anvende vores miljøbilleder til publicering i andre medier, såfremt det udtrykkeligt nævnes at billederne er fra Nettoline A/S, med tilføjelse af modelnavn. F.eks. ”Foto: Nettoline, model Savelli Grå"

DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler