Garderobeskabe til alle behov

Garderobeskabe til dit hjem

Garderobeskabe er uundværlige i de fleste hjem. Det er her vi opbevarer alt fra sko, skjorter, sweatshirts og trøjer til gamle skokasser og Anders And blade. Uanset hvad du har i gemmerne, så er et garderobeskab en oplagt måde, at holde orden i det lille hjem - eller i hvert fald, få det til at se ud som om, at du har orden i dine sager.

Før i tiden var garderobeskabe hovedsageligt placeret i entréen, hvor gæsternes frakker og hatte blev lagt af vejen under deres besøg. - Det er formentligt også herfra at udtrykket hattehylde stammer, for den højthængende hylde hvorpå man kunne placere sin hat. Selvom det er de færreste, der går med hat idag, så er garderobeskabet ikke gået af mode. Men garderobeskabene er blevet dybere, højere og bredere med tiden. Grunden skal nok findes i, at vi idag har meget mere tøj end før i tiden - og derfor også har brug for mere plads til opbevaring, da det er de færreste der synes om, at tøjet flyder overalt i hjemmet.

Moderne garderobeskabe


Vores garderobeskabe er ikke blot blevet større - de er også blevet smartere. De fleste moderne klædeskabe har flere funktioner i form af pladsbesparende skydedøre, store spejle på låger og hylder med udtræk, som giver maksimalt overblik over dine ejendele. Hos Nettoline.dk har vi samlet et stort udvalg af garderobeskabe i god kvalitet og med masser af kombinationsmuligheder, så du kan tilpasse dit klædeskab efter dine behov. Er du typen, som altid leder efter en undskyldning for at købe flere sko? Så er garderobehylder med udtræk måske noget for dig. - Måske kræver jobbet, at du altid har nye skjorter frisk fra strygebrættet, så skulle du måske se nærmere på et garderobeskab med ekstra bøjlestativer. Uanset hvilke behov du har, er går du ikke forgæves hos Nettoline.dk.

Se vores udvalg af garderobeskabe her>>

DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler