Få GRATIS indretnings forslag - se her hvordan

3D tegning af køkken og badTag et billede af det nuværende rum som det er og send til os på post@nettoline.dk

Vi laver tegninger og tilbud ganske gratis og ønsker du/I at komme ud i en butik efterfølgende kan vi sende projektet til den ønskede butik, som så vil gøre handlen færdig med dig/Jer hvis du/I ønsker det - ellers klarer vi det her på hjemmesiden.

Skitse af det nuværende rumFor at komme så tæt på ønskerne som det kan lade sig gøre beder vi om en grovskitse af rummet med mål og placering af de væsentlige ting, såsom:

Døre/vinduer
Afløb
Aftræk til emhætte
Radiator
Faldstamme
osv.

Hvis I selv har ønsker, så skriv dem meget gerne med, det kan bla. være:

Ovn i højden
Underlimet vask
Mange skuffer frem for skabe
osv.

Send det hele til os på post@nettoline.dk så sørger vi får at du/I får et spændende indretnings forslag og et tilbud med retur.

Klik her for at se eksempel på tegninger og tilbud.

Ønsker i selv at tegne kan i klikke her
DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 Aulum  Tlf. 96 41 01 23post@nettoline.dk