Gratis tegning og tilbud

Uanset hvor stort eller lille dit projekt er, så er det både nemt og uforpligtende at få gratis tegning og tilbud fra din lokale Nettoline forhandler. Udfyld formularen herunder og bliv kontaktet af din nærmeste forhandler.

Du er også altid velkommen til at kigge forbi din lokale forhandler til en uforpligtende snak om dine muligheder - find den nærmeste forhandler her.

Forberedelser
Inden du bliver kontaktet angående dit projekt, må du meget gerne gøre dig lidt tanker omkring netop dit projekt og dine ønsker til resultatet.

1: Hvilken stil skal det være?
     Du kan finde alle vores modeltyper her: fronter
2: Hvordan skal rummet indrettes?
     Skal der være fokus på skabe eller skuffer?
     Hvor skal ovn, vask, køleskab etc. placeres?
     Hvad er dine krav til bordpladen?
3: Hvor stort er rummet? Lav gerne en hurtig skitse af rummet med ca. mål og tag et par billeder af det eksisterende rum.


Du kan finde inspiration til dit projekt HER eller se eksempler på køkkentegninger og tilbud HER.


Kan du ikke se formularen: KLIK HER
DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler