Find køkkenforhandlere - altid en køkkenbutik i nærheden

Er du på udkig efter en god, pålidelig og frem for alt lokal køkkenforhandler, så er du landet på rette sted. Uanset hvor stort eller lille dit projekt er, så er det både nemt og uforpligtende at få en gratis tegning og et godt tilbud fra din lokale Nettoline køkkenforhandler. Find kontaktoplysninger på din nærmeste Netttoline køkkenbutik nedenfor.

En lokal køkkenforhandler - med fuld garanti

Siden 1973 har vi produceret kvalitetskøkkener til danskere på vores fabrik i Aulum i Midtjylland, og rundt i Danmark finder man i dag over 25 dedikerede og professionelle køkkenforhandlere, som med udgangspunkt i Nettolines fleksible produktlinje laver lokale løsninger i topklasse.

Kom ind i den lokale køkkenbutik og se de nye køkkener, badmiljøer og garderobeløsninger i udstillingen. De flotte opstillinger har til formål at give dig inspiration og mulighed for at 'smage' og føle på varerne inden købet. Sammen med den lokale køkkenforhandler planlægger, tegner og aftaler i projektet, så I kan få nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe som passer lige præcis i jeres rammer.

Hos Nettoline handler du med din lokale håndværker. Kvaliteten ligger derfor dybt i vores DNA og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Produkterne designes, fremstilles og klargøres på vores egen produktionslinje af erfarne og højt kvalificerede håndværkere. Din køkkenforhandler er dermed det sidste led af kvalitet, som binder dig som kunde sammen med produkter i topklasse. Vi er din garanti for tidssvarende løsninger som er bygget til at holde til hverdagen.