På besøg hos Turid og Simen
Køkken for hele familien
I 2015 købte Turid og Simen hus på Vormedal i Norge. Siden dengang har de løbende renoveret hele boligen - og sidste brik i dette puslespil var køkkenet.

Køkkenet er for Turid og Simen et af de vigtigste rum i huset. Her skulle der være plads til hele familien. Turid og Simen´s to små drenge elsker at lave mad og inddrages naturligt i de daglige gøremål i køkkenet.

For Turid og Simen er køkkenet det fysiske centrum for deres dagligdag - et logistikcenter hvor leg, samvær, madlavning og fordybelse udfolder sig.
Krav til køkkenet
Turid og Simen ønskede sig masser af bordplads, så hele familien på fire kunne være sammen i køkkenet, uden at gå på kompromis med funktionaliteten i køkkenet.

Overflader og materialer skulle i høj grad være rengørings- og vedligeholdelsesvenlige. Som børnefamilie er tiden en mangelvare og derfor var det for parret vigtigt med materialevalg der gav et minimum af vedligehold.
Opbevaringen i skabene ønskede de at gøre mere overskueligt og gøre det nemmere at holde orden.

Et hvidt køkken med plads til samvær
Turid og Simen ønsker at indrette sig med den lette nordiske stil i lyse materialer og farver. Derfor faldt Nettoline’s Venizia front hurtigt i deres personlige smag.

Venizia passer perfekt ind i den nordiske og minimalistiske stil med sin hvide holdbare lakerede overflade der efterlader et eksklusivt udtryk. Funktionaliteten er i højsædet, hvor gribeskinnen er udformet med et bredt og dybt spor, der gør det behageligt at åbne og lukke skuffer og skabe.
Turid og Simen ville gerne tilføre træ som et element i indretningen, men allerhelst med et minimum af vedligehold. Derfor faldt valget på en laminatbordplade med trælook, der tilfører den ønskede varme i det lyse køkkenunivers. Parret har i samarbejde med køkkenkonsulenten valgt at placeret vask og kogeplade op mod væggen og dermed bibeholde en stor arbejdsflade på øen.

Ved køkkenøen har parret valgt at tilføje siddepladser, så rummet kan bruges multifunktionelt – til børnene så de kan tegne og lave lektier, til den hurtige morgenmad i en travl hverdag, eller til gode venners besøg.

Turid og Simen ønskede konkret og nærværende rådgivning, der gav dem løsninger på konkrete funktioner i deres køkkenindretning. Derfor tog de kontakt til deres lokale Nettoline forhandler. Det var vigtigt at de kunne forstille sig deres hverdag med familien i det nye køkken, ”når man er børnefamilie fylder praktik en del, og så var det jo perfekt at det er pakket ind i et smukt design”
Levering og montering
Når først man har fundet sin helt personlige køkkenløsning, er det svært at vente med at få en taget det i brug, og for Turid og Simen var det også en vigtig faktor at leveringstiden var hurtig, så de på denne måde nemmere kunne planlægge forløbet med de øvrige håndværkere. Nettoline leverede køkkenet og 3 uger efter bestilling stod Turid og Simen med et nyt køkken, der var klar til at blive taget i brug.

Processen har været overskuelig og enkel, hvor der blev taget udgangspunkt i Turid og Simen´s familie, deres ønsker og behov. Hos Nettoline gør vi køkkenkøbet til en enkel og overskuelig proces. Et nyt køkken skal ikke være en videnskab, men helt enkelt handle om at dine ønsker og behov kan gøres til virkelighed til en eftertragtet pris der giver dig luft til livet.

Se flere kundecases
Hos Nettoline er kunden i altid i centrum. Vi laver personlige løsninger

- og vi elsker når vores kunder viser de færdige resultater frem.

Find alle vores kundecases HER

Capri hvid Højglans
Lyst og lækkert køkken hos kunde i Nakskov. Køkkenet er designet med fokus på praktik og design, der fuldender hjemmet og giver plads til både familie og gæster.
Lys og åben køkkenløsning hos kunde i Ribe. Køkkenet har en central rolle hos familien, og det skulle derfor fungere som hjemmets hjerte. Et frirum, hvor hele familien kan samles.
Minimalistisk og varmt køkken med Satin mat sort - stoflig og varm overflade. Et møbel med åben planløsning og plads til livet.