LEDIGE STILLINGER

Salgssupporter til kundecenter


UDFORDRINGERNE
Der er tale om et ansvarsfuldt job som salgssupporter med kontakt til vores forhandlere i Danmark, Norge og Sverige samt engelsktalende kunder.

Du skal, sammen med dine kollegaer i kundecenteret, klare de daglige rutiner som bindeled imellem produktionen og vores køkkenspecialbutikker.

Arbejdsopgaverne er bl.a. følgende: Ordrebehandling, rådgivning omkring produkter, herunder muligheder for specialløsninger, vejledning i anvendelse af tegneprogrammet Winner og online bestillingssystemet, forsendelse, opfølgning samt en masse spændende ad hoc opgaver/projekter.

Ansættelse vil ske enten hos TMK i Tvis eller hos Nettoline i Aulum.

KVALIFIKATIONER
Du har evt. en kontoruddannelse med erfaring fra et kundecenter, gerne fra en produktionsvirksomhed alternativ en teknisk baggrund. Erfaring med telefonisk kundekontakt og lyst til at yde en god service er et krav.

Som person har du god tegningsforståelse, teknisk flair, er systematisk og grundig samt har overblik og ordenssans. Erfaring fra køkkenbranchen og tegneprogrammet Winner vil være en fordel. Endvidere lægger vi vægt på en positiv indstilling, godt humør og lyst til at samarbejde i et team af engagerede medarbejdere.

Du skal kunne trives med en travl hverdag og at sidde i et åbent kontorlandskab.

MULIGHEDERNE
Vi tilbyder en fuldtids stilling med mange muligheder. Vores arbejde og generelle omgangsform er præget af en uformel omgangstone med respekt for hinanden. Det er dig selv, dine evner og resultater, der afgør dine muligheder og din fremtid hos os.

Gage forhandles individuelt i forhold til kvalifikationer.

Eventuelle spørgsmål kan rettes HR-chef Kirsten Borg på kib@tcmgroup.dk

ER DU INTERESSERET
så send din ansøgning og cv til HR-chef Kirsten Borg på kib@tcmgroup.dk snarest. Vi afholder løbende samtaler.

DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad og garderobe på egen fabrik. Nettoline produkterne bliver udelukkende solgt gennem selvstændige forhandlere og på webshop i Danmark.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Derfor bruges pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – der er til gengæld køkken, bad og garderobe for alle pengene!
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 Aulum  Tlf. 96 41 01 23post@nettoline.dk