Nettoline Inspiration

Der er utallige muligheder, når det kommer til sammensætning af køkken, bad, bryggers og garderobe - men hvilken stil passer til netop dine behov? Det kan være svært at gennemskue ud fra små prøvelåger og farveprøver. Derfor har vi i vores inspirationsunivers samlet en lang række billeder af forskellige opstillinger, der kan give dig inspiration til netop dit projekt.

Det er også altid både gratis og uforpligtende at få tegning og tilbud på netop dit projekt hos din lokale forhandler.

Udfyld vores GRATIS TEGNING - KONTAKTFORMULAR, bliv kontaktet af din nærmeste forhandler og få en snak om dit projekt.


Køkken InspirationFind inspiration i køkkengalleriet til dit næste køkken. Vi har samlet et udsnit af vores store udvalg af køkkener og der er noget for enhver smag. Den landlige idyl med romantiske udskæringer og udskårne pilastre. Det funktionalistiske køkken hvor alt er optimeret til en travl hverdag, og sidst men ikke mindst det minimalistiske og stramt designede er alle udtryk, som kan skabes med et køkken fra Nettoline.


Se vores køkken galleri lige her

Bad InspirationBad galleriet byder på en lang række klassiske badmiljøer der uden videre kan passes ind i langt de fleste boliger, men du finder bestemt også helt nye måder at tænke indretning og design i dit badrum på. Lad dig inspirere af alt hvad du ser i vores bad kategori og brug det til fulde, når du designer dit eget bad. Materialevalg og sammensætning af disse kan være en kunst når der også skal vælges fliser og sanitet, men tag os endelig med på råd hvis du kommer i tvivl.


Se vores bad galleri lige her

Garderobe InspirationI dette galleri finder du inspiration til, hvordan din nye garderobe med skydedøre og tilhørende indretning kan se ud. Mulighederne er mange og en individuel løsning kan være afgørende for at få den perfekte garderobe indretning. Der skal som altid være plads til både tøj, sko og anden opbevaring i en almindelig garderobe, og det hele gerne krydret med en personlig stil der afspejler resten af din bolig. I denne kategori har vi lagt vægt på skydelåger og inventar bag disse, men vi fører også et stort udvalg af traditionelle højskabe med forskellig indretning.


Se vores garderobe galleri lige her

Bryggers InspirationI et bryggers skal der være plads - masser af plads til opbevaring. Det er her dagligdagens trafik passerer og alt det man bruger til aktiviteter gennem ugen ryger ind og ud af skabene. Det er også her vi vasker, tørrer og tit har både frysere, installationer og meget andet placeret. Find i dette galleri idéer til, hvordan du udnytter pladsen i dit bryggers optimalt med skabe, skuffer og bordplader fra Nettoline.


Se vores bryggers galleri lige her


Bordplader Inspiration


Hos Nettoline tilbyder vi mange forskellige bordplade typer, som kan bruges til alt fra køkken, bad, bryggers, kontor eller hvor man lige står og mangler en bordplade. Vi tilbyder at levere bordpladerne i alle kendte materialer såsom laminat, massivtræ, granit/composit, corian og stål. Mere kuriøse materialer som glas og beton kan vi også skaffe, det er blot at spørge. Alle de bordplader vi laver kan også leveres med en underlimet vask, og vi tilbyder vaske fra alle større vaskproducenter.


Læs om de bordplader vi tilbyder lige her


Tilbehør & Features Inspiration


I galleriet med tilbehør finder du billeder af alt det, som du kan putte i dine skabe og skuffer - fx udtrækshylder, bestikindsatser, affaldssystemer og sokkelskuffer, ligesom du også finder special beslag, bordplader, vaske og meget meget mere. Gå på opdagelse i galleriet med noget af alt vores tilbehør og se de mange muligheder vi tilbyder. Alt det viste tilbehør produceres selvfølgelig i testede kvalitets materialer, og tåler dagligt brug og slid i mange år.  


Se vores tilbehør & feature galleri lige herDANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler