Nettoline Silkeborg

Navervej 2
8600 Silkeborg

Tlf: 50 69 23 00
Mail: silkeborg@nettoline.dk

Åbningstider:
Mandag-fredag: 10.00-17.00
Lørdag: 10.00-12.30
OBS: Vi har lukket på helligdage

Velkommen hos Nettoline Silkeborg

Vi byder velkommen i vores 250 kvm store udstilling, hvor vi står klar til at hjælpe jer med at finde jeres drømmekøkken til nettopriser.

Vi er klar til at hjælpe jer i hele processen og med vores kompetente samarbejdspartnere, yder vi byens bedste service – vi samler på glade kunder! Vi kan stå for hele entreprisen; vi koordinerer gerne processen fra start til slut, så I får den bedste oplevelse og det bedste slutresultat.

Vi besøger jer før bestilling, under vores montage og efter I er flyttet ind i køkkenet for at sikre at alt er, som det skal være.

Kig forbi butikken og få dit personlige tilbud.

DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler