Opbevaringsskabe H:2144mm

Vi lagerfører et stort udvalg af skabe til opbevaring. Om det så er et skab til køkkengrej, madvarer, vaskepulver eller deslige, så har vi det!

Find det opbevaringsskab du skal bruge herunder, eller kontakt os på info@kitchn.dk hvis du har andre ønsker - vi vil gerne hjælpe.

Vis kun
Ekstra højt højskab med Tandem Solo udtræk - 50 cm
Ekstra højt højskab med Tandem Solo udtræk - 50 cm
Højskab med Tandem Solo udtræk - 60 cm
Højskab med Tandem Solo udtræk - 60 cm
Højskab med 5 hylder (madskab) H:2144 mm
Højskab med 5 hylder (madskab)  H:2144 mm
Højskab med 5 hylder (madskab) H:2144 mm m. todelt front
Højskab med 5 hylder (madskab) H:2144 mm m. todelt front

Køb opbevaringsskabe

Opbevaringsplads kan man aldrig få for meget af. Der bruges opbevaringsskabe overalt i boligen – alt lige fra legetøj til køkkenudstyr skal have sin helt egen plads i hjemmet, og der skal være plads til det hele på en funktionel måde.

Opbevaringsskabene kan placeres overalt i boligen. De kan bruges til opbevaring af tøj og legetøj på børneværelset, til mapper og papirer på kontoret, til køkkenudstyr i køkkenet eller til håndklæder, vaskemiddel og overtøj i bryggerset – alt er muligt, så længe man har opbevaringsplads nok.

Alle vores opbevaringsskabe er gennemtænkte og leveres med 30 års garanti. De kan leveres enten samlet eller usamlet med samlevejledning.

Opbevaringsskab til køkkenet


Der er mange smarte muligheder for opbevaringsskabe i køkkenet. Der er både de traditionelle opbevaringsskabe med hylder og smarte udtrækssystemer, der giver et godt overblik over indholdet i skabene.

Skabe med tandem højskabsudtræk eller med frontudtræk kan give det perfekte overblik i køkkenet, da hylderne følger med fronten ud. Derved bliver det nemt at nå det, der står inderst på hylderne – selv på de øverste og mest utilgængelige hylder.

Der findes også andre smarte opbevaringsløsninger til hjemmet – eksempelvis i form af kosteskabe med trådhylder og slangeholder, så der er optimal opbevaringsmulighed til støvsugeren i for eksempel bryggerset.

Tilpasning af opbevaringsskabe


Hos Kitchn.dk har vi et stort udvalg af opbevaringsskabe, der kan tilpasses den enkelte bolig og indretning. Skabene findes i mange forskellige typer og størrelser, der alle kan laves i forskellige materialer, der passer til resten af din indretning.

Skal du bruge et skab i specialmål, så kan vi skræddersy en løsning til dig til en fornuftig pris. Vi har specialisterne i huset, og de hjælper gerne med at lave den løsning, der er den optimale til dit hjem – ingen opgave er for stor eller lille.

Kontakt os på info@kitchn.dk eller tlf.: 97 43 05 00, hvis du har spørgsmål til vores opbevaringsskabe, eller hvis du har en speciel opgave, du gerne vil have, at vi kigger på - vi glæder os til at høre fra dig!
DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler