Oplev Satin - farver inspireret af naturen

Moderne udtryk med høj funktionalitet. Satin-serien skaber et eksklusivt univers med sin super matte overflade - i farver der er inspireret af naturen.

Med Satin-serien forener vi funktionalitet, sanselighed og æstetik og bringer sanserne i spil med matte, bløde overflader, du aldrig har lyst til at slippe. Oplev det tidløse udtryk, mærk de unikke satin-bløde overflader og bliv forelsket i den praktiske anti-bakterielle overflade.

Det må gerne være en oplevelse at gå i køkkenet. Når du vælger Satin-serien får du et køkken, du aldrig har lyst til at forlade, til en pris alle kan være med på. Vi tror nemlig på, at alle skal have råd til at udleve deres personlige køkkendrøm.

Få inspiration til dit Satin projekt
Vi tager det personligt og gør dine drømme til virkelighed. Vi lever og ånder for at sætte os ind i den enkelte kundes hverdag, behov og drømme med personlig service og exceptionel rådgivning fra erfarne eksperter.

Se vores udvalg af spændende projekter udført i Satin-serien. Alle billeder på vores website, i folder og kataloger er eksempler. Fronter, indretning af skabe og materialevalg kan sammensættes lige efter dine ønsker og behov. Klik på billederne for mere info.
Satin mat grå
Satin mat grå
Satin mat sort
Satin mat sort
Satin mat cashmere
Satin mat lys grå
Satin mat lys grå
Vælg din farve
Satin-serien har en eksklusiv lakeret overflade, der har gennemgået 8 højteknologiske overfladebehandlinger. Dette sikre dig matte, rengøringsvenlige og anti-bakterielle overflader, som er stoflige og varme at betjene. Overfladen gør arbejdet i køkkenet til en hel anden oplevelse.

Satin tager udgangspunkt i naturens rolige farver, hvor kanterne på den 19mm tykke Satin-front er i farveafstemte og slagresistente ABS-kanter. Satin-serien fås i mat sort, mat grå, mat lys grå og mat cashmere. Farverne er velegnede til at mixe og giver muligheden for at skabe dit helt personlige udtryk.
Få et gratis indretningsforslag
Hos Nettoline er det altid både gratis og uforpligtende at få tegning og tilbud på netop dit projekt. Så vil du gerne have et bud på, hvordan dit nye Satin køkken kan se ud? Udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet af en konsulent.



Du er også altid velkommen til at kigge forbi hos din lokale Nettoline forhandler. Find din nærmeste forhandler her.