Profil

Nettoline A/S

Vævervej 33
7490 Aulum
Telefon: 96410123
Mail: post@nettoline.dk
Cvr: 31599555

Vores telefon betjenes:
Mandag - fredag: 9-15.30


100% DANSKEJET KØKKENPRODUCENT

Nettoline blev grundlagt tilbage midt i 1970’erne, hvor det lokale maskinsnedkeri Aulum Maskinsnedkeri under navnet AM-køkkenet begyndte at producere og sælge køkkener. Dengang var der 8 medarbejdere, der varetog alle opgaver omkring salg og produktion af køkkener. Dette og meget andet har ændret sig over de sidste 35 år, så virksomheden i dag hedder Nettoline og har over 90 forhandlere i Danmark, Norge, Island og Sverige.

Virksomheden holder stadig til i Aulum, hvor hovedkontoret og produktionen arbejder på samme adresse. Nettoline råder over 11.000 kvm. produktionsområde og tilhørende kontormiljø, hvor der er godt 50 medarbejdere beskæftiget. Nettoline er landsdækkende i både Danmark og Norge med henholdsvis 25 og 35 selvstændige forhandlere.

Grundidéen bag Nettoline er, at kunne købe et høj-kvalitetskøkken til en fair pris af en lokal forhandler. Vi lægger meget vægt på, at forhandlerne skal være lokalt forankret og kende kunderne i sit distrikt. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse. Vi tror ikke på at dyre TV-reklamer gavner kunderne – tvært imod. Derfor sparer vi på markedsføringen og bruger pengene på at kunne levere fantastiske produkter gennem dygtige og kompetente forhandlere til en yderst konkurrencedygtig pris.

DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad og garderobe på egen fabrik. Nettoline produkterne bliver udelukkende solgt gennem selvstændige forhandlere og på webshop i Danmark.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Derfor bruges pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – der er til gengæld køkken, bad og garderobe for alle pengene!
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 Aulum  Tlf. 96 41 01 23post@nettoline.dk