Profil

Nettoline A/S

Vævervej 33
7490 Aulum
Telefon: 96410123
Mail: post@nettoline.dk
Cvr: 31599555

Vores telefon betjenes:
Mandag - fredag: 9-15.30


Kontaktperson nettoline.dk


Solvej Kramer
Websupporter
skr@nettoline.dk

Primær kontaktperson på Nettoline.dk med 10 års køkkenerfaring .
Har ansvar for tegninger og tilbud i netbutikken, og formidler evt. kontakt med nærmeste forhandler.


100% DANSKEJET KØKKENPRODUCENT

Nettoline blev grundlagt tilbage midt i 1970’erne, hvor det lokale maskinsnedkeri Aulum Maskinsnedkeri under navnet AM-køkkenet begyndte at producere og sælge køkkener. Dengang var der 8 medarbejdere, der varetog alle opgaver omkring salg og produktion af køkkener. Dette og meget andet har ændret sig over de sidste 35 år, så virksomheden i dag hedder Nettoline og har over 90 forhandlere i Danmark, Norge, Island og Sverige.

Virksomheden holder stadig til i Aulum, hvor hovedkontoret og produktionen arbejder på samme adresse. Nettoline råder over 11.000 kvm. produktionsområde og tilhørende kontormiljø, hvor der er godt 50 medarbejdere beskæftiget. Nettoline er landsdækkende i både Danmark og Norge med henholdsvis 25 og 35 selvstændige forhandlere.

Grundidéen bag Nettoline er, at kunne købe et høj-kvalitetskøkken til en fair pris af en lokal forhandler. Vi lægger meget vægt på, at forhandlerne skal være lokalt forankret og kende kunderne i sit distrikt. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse. Vi tror ikke på at dyre TV-reklamer gavner kunderne – tvært imod. Derfor sparer vi på markedsføringen og bruger pengene på at kunne levere fantastiske produkter gennem dygtige og kompetente forhandlere til en yderst konkurrencedygtig pris.

100% DANSKEJET KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad og garderobe på egen fabrik. Nettoline produkterne bliver udelukkende solgt gennem selvstændige forhandlere og på webshop i Danmark.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Derfor bruges pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – der er til gengæld køkken, bad og garderobe for alle pengene!
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 Aulum  Tlf. 96 41 01 23post@nettoline.dk