Find din lokale forhandler

Hos Nettoline har vi lokale forhandlere, der står klar til at hjælpe dig med dit projekt.

Du kan finde din nærmeste forhandler HER!100% DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline blev grundlagt tilbage midt i 1970’erne, hvor det lokale maskinsnedkeri Aulum Maskinsnedkeri under navnet AM-køkkenet begyndte at producere og sælge køkkener. Dengang var der 8 medarbejdere, der varetog alle opgaver omkring salg og produktion af køkkener. Dette og meget andet har ændret sig over de sidste mange år, så virksomheden i dag hedder Nettoline og har over 90 forhandlere i Danmark, Norge, Island og Sverige.

Virksomheden holder stadig til i Aulum, hvor hovedkontoret og produktionen arbejder på samme adresse, hvilket er med til at sikre den korteste vej fra fabrik til slutbruger. Nettoline råder over 13.000 kvm. produktionsområde og tilhørende kontormiljø, hvor der er godt 80 medarbejdere beskæftiget. Nettoline er landsdækkende i både Danmark og Norge med selvstændige forhandlere.

Grundidéen bag Nettoline er, at kunne købe et høj-kvalitetskøkken til en skarp pris af en lokal forhandler. Vi lægger meget vægt på, at forhandlerne skal være lokalt forankret og kende kunderne i sit distrikt. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.

Nettoline A/S

Har du spørgsmål til produkter eller services, så kontakt din lokale forhandler, der står klar til at hjælpe dig.

Skal du i kontakt med kædekontoret, så kan du finde kontaktoplysninger her:
KONTAKT KÆDEKONTOR

DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler