Tilbud på køkken

Eksempler på køkkentegning og tilbud

Søger du et personligt tilbud fra en vores forhandlere, så udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet af en konsulent, der gerne hjælper dig igennem dit projekt.

Køkkentegning 1

Her ses hele tegningen fra oven og man ser med tydeligt hvor godt arbejdsområderne er placeret ifht. hinanden

•Klik på billedet for at se det i stor format

Køkkentegning 2

På dette billede vil man se den ene side, så man får en fornemmelse af hvordan kogepladen er centreret ifht. til væggen.

•Klik på billedet for at se det i stor format

Køkkentegning 3

På billedet af langsiden ser man tydeligt hvordan vasken bliver placeret ifht. vinduet, vinduer og evt. døre.

•Klik på billedet for at se det i stor format

Plantegning og tilbud på køkken

På plantegningen er målene angivet i mm. og medsendes så man kan kontrollere at de opgivne mål passer og hjælper også montøren ved opsætningen.

Tilbuddet viser alle de elementer der er med og priserne på det hele.

•Klik på billedet for at se det i stor format

Tilknyttet fil: File iconEksempel på tilbud (76 kB)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tilbud på køkken er helt uforpligtende

Hos Nettoline.dk ved vi, hvor svært det kan være, at finde lige det køkken man drømmer om. Derfor vælger de fleste at få flere tilbud på deres køkken, inden de tager en beslutning. Det er helt forståeligt. Hos Nettoline mener vi imidlertid, at det er selve køkkenet, der koster penge - og ikke tilbudet på køkkenet.

Derfor har vi lavet et tegneprogram, så du har muligheden for at få dit køkken, præcist som du vil. Her kan du tegne, hive elementer ind og ud samt tilpasse rummet som du lyster. Der er med andre ord fuldstændig frihed til at sammensætte dit køkken efter dine behov og dit køkken tilbud får du uden forpligtelser.  

Du kan også gå tilbage til vores kontaktformular og blive kontaktet af en konsulent, der gerne laver gratis tegning og tilbud til dig .

DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler