TILLYKKE MED DIT NYE KØKKEN

Endnu engang tillykke med dit nye Nettoline køkken.
Med dit nye Nettoline køkken har vi sammen doneret 10 træer, som plantes i samarbejde med Growing Trees Network foundation - en non-profit organisation.


Træerne plantes i 1 af 3 udvalgte danske statsejede skovbrug i Rugballegaard Folkeskov i Jylland, i Greve udvidelse Folkeskov på Sjælland eller i Lundager Folkeskov på Fyn.

Beplantningen af træerne skydes i gang til "Åben skovdag", og du er selvfølgelig inviteret med.
Beplantningen starter i en periode, hvor træerne har de bedst mulige vækstbetingelser. Her har vejret stor indflydelse, og derfor kan der ikke fastsættes en dato lang tid i forvejen.

Udfyld formularen og du vil automatisk få besked, når beplantningen sættes i gang i dit område. 

FAKTA OM GROWING TREES NETWORK FOUNDATION

 Growing Trees Network foundation er en non-profit organisation
 Growing Trees Network foundation yder 2 års etableringspleje med garanti for, at træer der ikke overlever de 2 første leveår erstattes af nye
 Growing Trees Network foundation planter typisk i foråret, da nyplantet træer her har de bedste betingelser for at komme godt fra start. Der plantes ca. 4.000 træer pr. hektar. Inden træerne plantes ud, klargøres jorden i skovområdet.
 I nogle tilfælde kan skovens dyr være hårde ved de nyplantede træer, så ved behov sørger Growing Trees Network foundation for indhegning i den første tid.
 Growing Trees Network foundation arbejder med FN verdensmålene nr. 6 RENT VAND OG SANITET, 13 KLIMAINDSATS og 15 LIVET PÅ LAND, men skove har en direkte og indirekte positiv effekt på flere af de øvrige mål

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?


BOOK ET MØDE
- VI TILBYDER GRATIS TEGNING OG TILBUD

SE KATALOGER OG VEJLEDNINGER


FIND DIN LOKALE NETTOLINE FORHANDLER