Vaskeskabe

Vaskeskabe til køkken og bryggers.

Her finder du forskellige muligheder med både låge, skuffer og affaldsløsning indbygget i et vaskeskab.

Vælg bredde og modeltype ved produktet.

Vis kun
Vaskeskab m. affaldssystem
Vaskeskab m. affaldssystem
Vaskeskab
Vaskeskab
Vaskeskab m. 2 skuffer
Vaskeskab m. 2 skuffer
Vaskeskab m. affaldsudtræk
Vaskeskab m. affaldsudtræk

Læs mere om vaskeskabe her

Der findes et vaskeskab i ethvert køkken eller bryggers! Før i tiden var et vaskeskab blot en tom kasse med låge på og så var skabet ellers fyldt op med rør og installationer. Sådan behøver det ikke nødvendigvis at være idag. Selvfølgelig er det svært at få plads til meget andet hvis skabet vitterligt er fyldt op med rør, men er der bare lidt plads til overs, kan man idag få vidt forskellige løsninger der tilgodeser denne plads og udnytter den maksimalt.

Kig på vores sortiment, og vurder om vaskeskabet du leder efter er at finde, og ellers kontakt os - så vil vi gøre vort bedste for at hjælpe dig med en god vaskeskabsløsning.

DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler