Vinreoler

Vælg modeltype ved produktet.

Små og store vinreoler til brug alene eller kombineret med f.eks. andre overskabe. En vinreol kan hænge på væggen eller monteres stående på en sokkel, det bestemmer du. Vinreolerne fås i nogle ensfarvede udgaver og i flere trætyper med forskellig struktur. Find dem i denne kategori.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om vinreoler her

Vinreoler til køkken, bryggers eller stue.
Reolerne leveres som udgangspunkt usamlede.
Vi tilbyder at levere samlede reoler mod tillæg.

Vinreolerne i vores sortiment findes i forskellige højder og bredder. Du kan hænge vinreolen op alene, eller kombinere den med andre overskabe fra vores sortiment og på den måde lave en elegant løsning. Du kan inde på selve produktet se hvilke modeltyper den enkelte reol fås i, udvalget er stort, så find netop den farve eller trætype der passer ind hos dig. Vinreoler kan ydermere monteres med forskellig slags ledspots for at skabe stemning omkring miljøet.

Kan du ikke finde den vinreol du ønsker i vores sortiment, så kontakt os, vi laver gerne et tilbud på den udgave du ønsker - skriv blot målene til os, så laver vi en pris!
DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler