STECCA BAD

Denne kunde ønskede et både moderne og traditionelt udtryk med rene linjer i det nye badeværelse. Valget faldt på Stecca - smukke detaljer i træ til en god pris. De unikke massive lameller i egetræ giver et klassisk og tidsløst udtryk. Stecca er klassisk tradition og gedigent håndværk, der findes i to farver: sort eg og natur eg. 

Stecca er konstrueret med fokus på betjeningsvenlighed, minimal vedligehold og naturlige materialer. Et unikt og personligt produkt med et tidløst design, der holder gennem generationer. Stecca er et unikt produkt der indbyder til ro og god tid, hvor dit nye badeværelse bliver et lille pusterum i en hektisk hverdag.

Vil du have et personligt tilbud på dit projekt? Udfyld vores KONTAKTFORMULAR og bliv kontaktet af din nærmeste forhandler, der gerne laver gratis og uforpligtende tilbud til dig - eller besøg din lokale Nettoline butik og få en snak om dine muligheder.

STECCA EG NATUR

Klassisk naturlig indretning med gyldne egetræs-lameller giver varme og hygge til din indretning. Det tidløse design er med til at din indretning er tidssvarende mange år ud i fremtiden. Natur-lamellerne kan kombineres med mange forskellige overflader, hvor lamellerne skaber ro og sammenhæng mellem rummets forskellige materialer.

I dette badeværelse var pladsen begrænset og kunden ønskede gode opbevaringsmuligheder samt naturlige materialer. Valget faldt på et 60 cm badskab med 2 skuffer og lamel fronter i Stecca Natur Eg - med matchende knage i eg til håndklæder. De flotte egetræsdetaljer går godt i spænd med læderstroppen til spejlet og de store grå fliser.

STECCA SORT EG

Når du vælger Stecca, får du et unikt produkt udformet af naturen. Hver lamel har sin egen historie og årestrukturen skaber en behagelig individuel tekstur i den matte overflade. Den sorte overflade giver kontrast samt et eksklusivt minimalistisk udseende.

Her er Stecca Sort Eg anvendt i et bredt badmiljø med formstøbt vask med 2 armaturer. Der er skabt en flot helhed i rummet med sorte detaljer ved vindue, spejl, armaturer og håndklædeholder, der samtidig skaber kontrast til de lyse vægge og den hvide badvask på specialmål.