Wellness rum for hele familien
Tirano Sort
Denne løsning fornyer den traditionelle opfattelse af, hvordan et bad skal se ud. De sorte fronter med mærkbar træstruktur sammen med de massive aluminiumsgribelister giver bademiljøet et unik eksklusivt udseende.

Med plads til både dobbelt bruser og badekar er dette rum et wellness rum for hele familien. De store vinduer i skråvæggen under badekaret giver den perfekte følelse af velvære og lys.

Bordpladen er en Marmorline solid color bordplade med 2 vaske. De praktiske skuffer under vasken er udstyret med skuffeindretning i egetræ, der giver det perfekte overblik over indholdet i skufferne.

Søger du et tilbud på et personligt wellness badeværelse? Udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet af en konsulent.
Detaljer
Front: Tirano sort
Greb: Trivento
Bordplade: Marmorline solid surface arctic white 110
Vask: Colombo
Armatur: Cassøe NewForm Ergo

Pris elementer: 10.978,-
*Vejl. pris ekskl. vask/bordplade, armatur, spejl, bundventil og belysning.

Pris bordplade: 21.916,-
MERE BAD
Gratis designforslag
Det er altid gratis og uforpligtende at få tegning og tilbud på dit projekt.
Levering 5 hverdage
Få komplet køkken, bad, bryggers eller garderobe på kun 5 arbejdsdage.
Din egen personlige konsulent
Personlig og professionel service fra din egen personlige konsulent.
Butikker i hele landet
Lokale forhandlere i hele landet, der kender de lokale trends og behov.
Vi samler på glade kunder
Hos Nettoline er kunden i altid i centrum. Vi laver personlige løsninger - og vi elsker når vores kunder viser de færdige resultater frem.

 

Se de seneste cases herunder eller find alle vores kundecases HER
Lys og åben køkkenløsning hos kunde i Ribe. Køkkenet har en central rolle hos familien, og det skulle derfor fungere som hjemmets hjerte. Et frirum, hvor hele familien kan samles.
Simen og Turid fra Norge har fået deres drømmekøkken med plads til hele familien. Flot grebsfrit design med hvide Venezia fronter og praktisk laminatbordplade.
For Nina og Eivind er køkkenet et af hjemmets vigtigste rum, og det skulle være et rum i varme farver med god plads, så hele familien kan være med.