GODE RÅD TIL VALG AF BAD

Mulighederne er mange når det kommer til badeværelset. Hvad enten det er et helt nyt badeværelse, der skal etableres, eller om det handler om en fornyelse af badværelsesinventaret.
Derfor har vi samlet nogle gode råd til forskellige overvejelser du kan gøre dig, inden du går i gang med dit badeværelsesprojekt.

MATERIALEVALG

Materialer og overflader er med til at understrege den stil og stemning, dit personlige badeværelse skal udstråle. Er du til naturmaterialer som sten og træ; eller skal det være mere vedligeholdelsesvenligt i laminat og melamin; eller er du mere til malede låger i flotte farver?

I butikken finder du vores Materiale zone. Her kan du i ro og mag sammensætte materialer og finde dit personlige udtryk. Din Nettoline konsulent hjælper og guider dig igennem de forskellige overfladers egenskaber, så du kommer bedst i mål med dit nye badeværelse.

DE FYSISKE RAMMER

Du kan med fordel tage udgangspunkt i dit nuværende badeværelse: Hvad fungerer godt, og er der noget du ønsker anderledes?

Har du tænkt på, hvad dit badeværelse skal kunne rumme? Skal der være plads til opbevaring af håndklæder eller lignende? Skal der laves nye VVS- eller el- installationer? Hvor meget kan og må du selv stå for? Har du et ekstra badeværelse til rådighed, du kan bruge under byggeprocessen, eller skal du ud og leje en toiletvogn?

Ønsker du at lave dine egne personlige og tilpassede løsninger – eller vil du have et færdigt sæt, der er klar til samling og montering?

BADSÆT TIL FAST LAV PRIS

Har du brug for et badsæt, der ikke koster en formue, har vi lavet en række badsæt i størrelserne 60, 80 og 100 cm, som du kan få i 8 forskellige modeller. Sættet leveres inkl. Cassøe porcelænsvask og Formia greb, og som altid får du 30 års garanti på skabe, skuffer, fronter på hængsler.

Tag et kig i vores katalog "Det personlige badmiljø" og se de mange muligheder.


 SE KATALOGET

DIN PERSONLIGE INDRETNINGSSTIL

Det er en god ide at søge inspiration til stilen i dit nye badeværelse. Find bl.a. inspiration i boligmagasiner og på sociale medier. Gem gerne billeder af indretning, du godt kan lide, og tag dem med til din Nettoline konsulent.

Har du helt styr på, hvordan dit badeværelse skal se ud, eller vil du gerne selv sidde og lege med forskellige løsninger, er det hos Nettoline også muligt at tegne sit eget badeværelse.


TEGN DIT PROJEKT HER


Du er selvfølgelig også velkommen til at booke et møde hos din lokale Nettoline, hvor din personlige konsulent står klar til at hjælpe dig.


BOOK ET MØDE

LEVERING OG MONTERING

Hos Nettoline kan du få det, som du vil have det. Vi har løsningen til dig uanset om du er fix på fingrene, har 10 tommelfingre – eller et sted midt i mellem.

Vi tilbyder både, at du selv kan samle og montere dit badeværelsesinventar, at vi leverer dit badeværelsesinventar samlet og du selv monterer det, eller en komplet løsning hvor vi både samler og monterer dit nye badeværelsesinventar for dig.

USAMLET

SAMLET

SAMLET OG MONTERET

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?


BOOK ET MØDE
- VI TILBYDER GRATIS TEGNING OG TILBUD

SE KATALOGER OG VEJLEDNINGER


FIND DIN LOKALE NETTOLINE FORHANDLER