GODE RÅD TIL NYT KØKKEN

Det kan virke som en stor mundfuld, når køkken, bad eller garderobe skal udskiftes. Gennemsnitligt skal der tages 400 store og små valg, når man skal have nyt køkken.

For at hjælpe dig til en nem og overskuelig oplevelse, har vi samlet nogle gode råd. Tag dine overvejelser med til din Nettoline konsulent. Vores passion er at give dig en positiv og overskuelig oplevelse med at købe nyt køkken, bad eller garderobe.


MATERIALEVALG

Materialer og overflader er med til at understrege den stil og stemning, dit personlige rum skal emme af, når du skal vælge nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe.

Nettoline tilbyder en mangfoldighed når det gælder fordele, egenskaber og vedligehold. Du har rig mulighed for at skabe et udtryk der passer ind i din hverdag - med overflader der holder til din hverdag uanset om du er til et minimum af vedligehold eller naturprodukter hvor hvert enkelt produkt en unikt.

I butikken finder du vores Materiale zone. Her kan du i ro og mag sammensætte materialer og finde dit personlige udtryk. Din Nettoline konsulent hjælper og guider dig igennem de forskellige overfladers egenskaber så du kommer bedst i mål med dit nye køkken-, bad- eller garderobeprojekt.





DE FYSISKE RAMMER

Tag udgangspunkt i dit nuværende køkken. Lav en liste med det der fungerer godt i dit køkken i dag og hvad du gerne vil have lavet anderledes.

Et gennemsnitligt køkken indeholder over 250 kg madvarer, service, små apparater og andet køkkenudstyr. Dette stiller krav til indretning, funktion og konstruktion af dit nye køkken. Mange ønsker sig åbne lyse køkken alrum, her er det vigtigt med et overblik der sikrer du har den nødvendige opbevaring til dit køkkentilbehør.

Du kan skabe et overblik ved at inddele dit køkken op i 5 zoner:
• Madopbevaring
• Opbevaring
• Rengøring
• Forberedelse
• Tilberedning

Læse mere om indretning med de 5 køkkenzoner her



ZONE INDRETNING


DIN PERSONLIGE INDRETNINGSSTIL

Det er en god ide at søge inspiration til stilen i dit nye køkken. Find bl.a. inspiration i boligmagasiner og på sociale medier. Gem gerne billeder af indretning, du godt kan lide, og tag dem med til din Nettoline konsulent.



KØKKEN INSPIRATION


LAD DIG INSPIRERE AF FLOTTE
INDRETNINGER FRA VORES KUNDER

INDRETNING

Din Nettoline konsulent samler dine drømme, ønsker og den inspiration du har fået, og præsenterer et forslag for dig. Det er vigtigt for os, at du kan se dit køkken, bad og garderobe for dig i dit eget hjem. Derfor laver vi altid din personlige indretning i en 3-dimentional tegning, så du får det bedste visuelle udgangspunkt. Det vil gøre det lettere at forestille, hvordan dit nye køkken, bad og garderobe kommer til at se ud hjemme hos dig.

De forskellige miljøer og opstillinger du finder i vores kataloger, online og fysisk i udstillingen kan sammensætte på kryds og tværs dine ønsker og behov, og det designes så det passer personlig til dig. I forbindelse med indretning af dit nye køkken, bad og garderobe, kan din Nettoline konsulent komme hjem til dig og måle dit rum helt præcist op. På den måde tager vi ansvaret for, at din indretning passer på mål.



GRATIS INDRETNINGSFORSLAG

LEVERING OG MONTERING

Sammen med din Nettoline konsulent, finder I den rigtige løsning for levering og montering af dit nye køkken. Uanset om du er handyman eller har ti tommelfingre– eller et sted midt i mellem, har vi løsningen til dig.



30 ÅRS GARANTI / 5 DAGES LEVERING


USAMLET
Vi leverer skabe usamlet. Du samler og monterer selv.

SAMLET
Vi leverer skabene samlet. Du står selv for montage.

SAMLET OG MONTERET
Vi leverer samlede elemeter og står for montage.

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?


BOOK ET MØDE
- VI TILBYDER GRATIS TEGNING OG TILBUD

SE KATALOGER OG VEJLEDNINGER


FIND DIN LOKALE NETTOLINE FORHANDLER