RÅD OG VEJLEDNING

For Sunnvá og Martin var det første gang de skulle vælge og bygge et køkken. Derfor havde de ikke de store erfaringer at trække på.

"Inden vi kom ned til Nettoline for at få tegnet vores køkken, havde vi en helt anden opfattelse af, hvordan vores køkken skulle se ud. Vi var normalt aldrig gået efter et sort køkken, men vi blev klogere og fandt ud af, hvor meget det sorte køkken kunne gøre for os i det store rum."

"Vi føler, at vi blev rigtig godt taget imod hos Nettoline, og vi blev holdt i hånden igennem hele processen." Noget af det, der var sværest i processen, var at finde ud af hvilke elementer, der var nødvendige i et køkken. Konsulenten gav god vejledning i, hvor det var mest hensigtsmæssigt at placere hvidevarer, samt størrelser på skabe og skuffer, så det ville være nemt og tilgængeligt at lave mad og bevæge sig rundt inde i køkkenet.BOOK ET MØDE MED EN KØKKENKONSULENT

SATIN OG STECCA

Valgte af køkken faldt på et Satin mat sort køkken med en grøn bordplade og egetræslameller som front til køkkenøen. De sorte fronter og den grønne bordplade kombineret med egetræet gav et meget elegant udtryk til hele køkkenet. For at køkkenet skulle integreres optimalt med resten af rummet skulle overfladerne være matte.

Sunnvá og Martin var også nervøse for, om et helt sort køkken ville dominere for meget inde i køkken-alrummet. Derfor valgte de at få noget varmt egetræ ind også. "Vi er begge lidt tossede med egetræ". Egetræ har mange fantastiske egenskaber, og det giver hjemmet noget varme i kontrast til de mere kolde og matte farver. Hvert stykke træ har sin individuelle historie, og intet træ er ens. Derfor får man altid noget unikt, når man vælger at invitere træ ind i hjemmet.OPLEV SATIN SORT MED STECCA NATUR

LAD DIG INSPIRERE AF FLOTTE
INDRETNINGER FRA VORES KUNDER

KUNDECASES

Hos Nettoline er kunden altid i centrum. Vi laver personlige løsninger - og vi elsker når vores kunder viser de færdige resultater frem.

SE ALLE CASES

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?


BOOK ET MØDE
- VI TILBYDER GRATIS TEGNING OG TILBUD

SE KATALOGER OG VEJLEDNINGER


FIND DIN LOKALE NETTOLINE FORHANDLER