FSC®

Hos Nettoline er vi FCS® certificerede, og arbejder konstant på at øge vores sortiment af FSC® certificerede varer. Det gælder alt lige fra træet til spånpladen og dyvler i skabskorpuset, til pappet der pakkes omkring de færdige varer. Det er en lang proces, og det tager tid at få alle de små detaljer med.

Derfor er det også med stolthed, at vi nu kan sige, at alle bordplader i massivt træ af typerne eg, hvidolieret eg, sort eg, bøg, ask og wenge, mahogni, teak samt amerikansk valnød altid leveres som FSC® certificerede.

Du kan her på siden løbende følge med i, hvor langt vi er i processen med at FSC® certificere vores varer.


HVAD ER FSC?

Forrest Stewardship Council® – bedre kendt som FSC®, er en international non-profit mærkning til træ og papir, som du kan købe med god samvittighed.

I en FSC skov bliver der ikke fældet mere træ end det, skoven kan reproducere; dyr og planteliv i skoven bliver beskyttet; og de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Alt FSC certificeret træ kan spores tilbage til den enkelte skov og alle led mellem skoven og dig certificeres, uanset hvor mange led der er. Det er din garanti for, at du kan købe køkken med god samvittighed.


FAKTA OM FSC®

 FSC er en international non-profit mærkning til træ og papir
 Pr. 1. januar 2022, er der 230 mio. ha skov FSC-certificeret
 Skovejeren skal opretholde og/eller forbedre arbejdstagernes sociale og økonomiske velfærd
 Skovejeren skal vedligeholde, bevare og/eller genoprette skovejendommens økosystemtjenester og miljøværdier og undgå, genoprette eller afbøde negative miljøpåvirkninger


INDEKLIMA MÆRKNING

Det er med stolthed at vi kan sige at alle vores fronter er indeklimamærket.
Hos Nettoline har vi bevidst valgt produkter, der sikrer optimal holdbarhed og mindst belastning i forhold til omgivelserne. Det ses bl.a. på vores udvælgelse af træ, træplader, lim og lakker. Ved at vælge de rette materialer gør vi os fortjent til at bære Indeklimamærket.

FAKTA OM INDEKLIMAMÆRKET

 Dansk Indeklima Mærkning er en frivillig mærkningsordning for materialer, møbler og inventar, der har dokumentation for afgasningen
 Indeklimamærket stiller krav til produktet i dets brugsfase og omfatter produkternes påvirkning af luftkvaliteten i indeklimaet
 Indeklimamærkede materialer er en naturlig del af et bæredygtigt byggeri, hvor en god indeluftkvalitet bidrager til den sociale bæredygtighed
 Indeklimamærket adskiller sig fra miljømærkerne, f.eks. EU Ecolabel (Blomsten) og Svanen (det nordiske miljømærke), der stiller krav til miljøpåvirkningen af produktet f.eks. i forbindelse med produktion og bortskaffelse

HVAD ER INDEKLIMA MÆRKET

Dansk Indeklima Mærkning (DIM) er en frivillig mærkningsordning, som giver forbrugere og bygningsansvarlige dokumentation for bl.a. lugtgener og afgasningstid. Det gør det lettere at vælge produkter med lav afgasning og dermed færre gener efterfølgende.

Indeklimamærket dokumenterer luftkvaliteten i indeklimaet over tid, efter at man har taget et produkt i brug. Med mærket følger en vejledning, der beskriver, hvordan man vedligeholder, bruger og rengør produktet bedst muligt, så de optimale indeklimaforhold bibeholdes.

ANSVARLIGHED

Der kommer hele tiden mere fokus på miljø og ansvarlighed, og som en del af TCM Group er vi hos Nettoline også i gang med vores rejse mod en mere ansvarlig produktion.

Du kan her læse mere om hvilke tiltag vi i TCM Group koncernen, arbejder med.
TCM GROUP ANSVARLIGHEDS TILTAG

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?


BOOK ET MØDE
- VI TILBYDER GRATIS TEGNING OG TILBUD

SE KATALOGER OG VEJLEDNINGER


FIND DIN LOKALE NETTOLINE FORHANDLER