Vaske

Vaske til nedfældning i køkken og bryggers.
Vaskene leveres i forskellige størrelser og materialer.

Køkkenvask til dit behov

Er du på jagt efter en ny køkkenvask? - Så tag et kig på vores store sortiment af vaske til køkkenet. Vi har et stort udvalg af stålvaske til køkkenet og vaske til bryggers. Vores vaske er udført i stilrent design og mange forskellige mål og dimensioner så der er noget for enhver smag -og ethvert behov. Køkkenvaske skal være funktionelle, nemme at rengøre og være i tråd med resten af køkkenets design. Derfor har vi allieret os med førende producenter af køkkenvaske så vi kan tilbyde dig et bredt og interessant sortiment. Ofte lander grønsagsafskæringer mm. i køkkenvasken og hvis du ikke er påpasselig ender de også i afløbet. Derfor vil vi anbefale at købe en køkkenvask eller en bryggersvask som har et aftageligt spjæld der kan forhindre de mindre afskæringer i at fortsætte rejsen ned i afløbet. Hvis du har spørgsmål eller blot ønsker at høre nærmere om vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os og få en snak om, hvilken køkkenvask du bør vælge for at tilgodese dine behov.  
DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler