VI SØGER FORHANDLERE

Kunne du tænke dig at være vores næste Nettoline forhandler?

Vi søger dedikerede forhandlere i hele landet, der kan være med til at udbygge vores brand og give kunderne den bedste oplevelse i butikkerne.

VORES HISTORIE

1973 : Aulum Maskinsnedkeri begyndte under navnet AM-køkkenet at producere og sælge køkkener.
1993 : Blev navnene Nettoline og Skab Selv introduceret, da Villy Jæger blev medejer. Han overtog samtlige aktier i 1996.
1997 : Nettoline kåres til årets vækstvirksomhed.
1999 : Nettoline modtager Dansk Industris initiativpris.
2003 : Nettoline A/S fusionerede med BIGA Køkken & Bad A/S, og i den samme forbindelse blev der oprettet et nyt moderselskab - Skandinavisk køkkengruppe SKG A/S.
2004 : Industriudvikling træder ind i ejerkredsen.
2006 : BoForm træder ind i ejerkredsen.
2010 : BIGAConcept mærket lukkes ned.
2014 : Virksomheden skifter tilbage til sit oprindelige navn, Nettoline A/S.
2015 : Nettoline modtager Vitus Eksportpris.
2017 : Nettoline A/S opkøbes af TCM Group.

VI TILBYDER

 Køkkenbranchens stærkeste salgskoncept.
 Hjemmeside med produktinfo.
 Gennemsigtig og fair avancestruktur.
 Høj indtjeningsmulighed.
 Ubegrænset adgang til Nettolines markedsføringsportal.

DU HAR

 En sulten sælger i blodet.
 Lyst til at have foden under eget køkkenbord.
 Ønske om en høj frihedsgrad.
 Personligt drive til at være selvstændig.

HAR OVENSTÅENDE VAKT DIN INTERESSE?

Kontakt Nettoline kædechef Bjarne Oldager Kusnitzoff for mere information.

Bjarne Oldager Kusnitzoff
Tlf.: 2679 9447
Mail: bok@nettoline.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hos Nettoline laver vi køkkener til nutiden. Alle vores køkkener er født ud af tanken om at funktionalitet, design og pris ikke er hinandens modsætninger. Vores køkkener er lavet til de mennesker, der skal bruge dem – ikke omvendt.
Vi tror på, at den bedste køkkendrøm er virkeligheden. Vi tror på, at det ikke skal være kompliceret at købe et køkken og da slet ikke at sælge et.
Vi har styr på vores standarter, derfor vælger du først og fremmest overskuelighed, når du vælger et køkken fra Nettoline.

- Nettoline Det personlige køkken

HVORFOR NETTOLINE?

Jeg gik med tanken om, at der skulle ske noget nyt i mit arbejdsliv og blev via min LinkedIn profil kontaktet af en headhunter, der havde kontakt med Nettoline i Aulum. Dette blev starten til overvejelser om at komme ind i køkkenbranchen.

I sommeren 2021 fik jeg via headhunteren kontakt til direktøren fra Nettoline.

Efter en del Zoom møder hvor Nettoline fortalte meget om firmaet, struktur og værdigrundlag, besluttede min hustru Pia og jeg, at det skulle være denne kæde, vi havde lyst til at indgå i. Nettoline skabte stor tryghed, da der ikke var noget pres, og vi fik lov til at tage beslutningerne i vores eget tempo.

Vi blev inviteret på virksomhedsbesøg hvor vi fik en rundvisning i produktionen. Herefter fik vi mulighed for at møde holdet der supporterer os i butikken til daglig. Her havde vi en mulighed for at stille spørgsmål, som alle blev besvaret til fulde.

På samme tur tog vi rundt om i landet og besøgte flere Nettoline forhandlere - både for at se forretningerne, men lige så meget for at høre forhandlernes ord om, hvad de oplevede at denne kæde stod for. Fælles for alle vi talte med var, at de var meget glade og tilfredse med at være en del af kæden. Flere havde tidligere arbejdet i andre kæder, og fortalte alle at Nettoline kæden var en god og stærk organisation, hvor tingene altid fungerer.

Jeg havde sideløbende kontakt til en anden større kæde, hvor det var muligt for et stort beløb at indgå i en forretning med 25% ejerskab, og da jeg her sammenlignede, kunne jeg hurtigt se, at jeg kunne komme ind i kæden Nettoline med 100% ejerskab. Nettoline afviger efter min mening positivt fra andre kæder, da det er en frivillig kæde. Der er stor mulighed for at drive egen forretning, da man er forhandler og ikke franchisetager med en masse forudbestemt regler. Det blev afgørende for at vil valgte Nettoline.

Da vi arbejdede på at finde egnede lokaliteter for den kommende Nettoline forretning, oplevede vi stor støtte fra Nettoline, som var en god sparringspartner og meget hjælpsomme. Bl.a. var vores kontaktperson hos Nettoline et par gange med ude for at kigge på egnede lokaliteter. Vi kiggede på rigtig mange lokationer og butikker over stort set hele Sjælland, og pludselig bød lejligheden sig i Hillerød, da den eksisterende Nettoline butik blev sat til salg.

Så gik det pludselig stærkt, da der skulle designes køkkener og bad til forretningen. Nettoline var en super god sparringspartner, og kom med en masse råd og vejledning til indretningen af forretningen. Der blev lynhurtigt produceret tegninger, instore materiale, oprettet IT, mail m.m. Nettoline var mange gange forbi under ombygningen for at følge med, hjælpe til og komme med gode råd.

Til den store åbningsweekend var Nettolines med hele weekenden, hvilken var en stor tryghed, da jeg som ny i køkkenbranchen ikke havde erfaringen i at tegne til kunderne. Da dette var en ny branche for mig, blev jeg tidligt i processen anbefalet at ansætte en person med kendskab til branchen. Jeg var heldig og meget taknemlig for at finde en med 20 års erfaring, hvilket er en meget stor afgørende grund til forretningens succes i dag.

Jeg kan godt lide at Nettoline er en frivillig kæde, det giver mig som forhandler mulighed for at udvikle min forretning, inden for de få rammer kæden har opsat.

Der var og er den dag i dag meget stor hjælp at hente på Nettolines hovedkontor, hvor der altid er godt humør.

Dan Rønnenkamp
Indehaver Nettoline Hillerød

Indehaver
Nettoline Hillerød

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?


BOOK ET MØDE
- VI TILBYDER GRATIS TEGNING OG TILBUD

SE KATALOGER OG VEJLEDNINGER


FIND DIN LOKALE NETTOLINE FORHANDLER