HELT KØKKEN TIL HELT
VILDT BILLIG PRIS

Drømmer du om et nyt køkken, der ovenikøbet er billigt og kan købes for meget få penge? Trend fladpakkeserien er skabt til at bringe din køkkendrøm til virkelighed uden at sprænge budgettet. Så hvis du drømmer om et nyt køkken, bad, garderobe eller bryggers, hvor prisen er banket helt i bund, tilbyder vi "Trend fladpakkeserien" til en billig pris.

Se priseksemplerne nedenfor, og lad dig inspirere.
Sammen sammensætter vi dit drømmekøkken til en ligeså billig pris.

TREND FLADPAK

Med vores "Trend fladpakserie" er det nemt og enkelt for dig. Vi har dit nye køkken, bad eller garderobe klar på blot 6 hverdage. Du henter selv dit nye inventar i butikken, hvor vi har fladpakket elementerne til dig, så det er nemt for dig at fragte hjem. Uanset dit køkkens størrelse og pris er det vigtigt, at du får den hjælp, du har brug for, til at vælge det køkken, der passer bedst til dig og dine behov. Din lokale Nettoline-konsulent står klar med råd og vejledning, og du får tegnet dit køkken i 3D, så du kan forestille dig, hvordan dit nye køkken, bad eller garderobe kommer til at se ud.

Med Trend-fladpakkeserien kan du nemt transportere dit nye inventar hjem og opbevare det. Det fylder minimalt og er klar, når du skal bruge det, og så sparer du penge ved selv at samle og montere dit nye køkken, bad eller garderobe.

Det er nemt og enkelt at samle og montere dit nye inventar. Ved hvert skab finder du en samlevejledning, og med din leverance medfølger en montagevejledning. Hvis dine vejledninger bliver væk, kan du altid finde dem her
SAMLE- OG MONTERINGSVEJLEDNING

FARVER


TREND HVID


TREND SAND


TREND GRÅ


TREND VARM GRÅ


*farveprøverne er vejledende.
Se lågefarverne hos din lokale Nettoline.
ER FLADPAK & DIY IKKE DIG?

Hos Nettoline har vi køkkener til alle. Og er du ikke til fladpak og DIY, så har vi flere løsninger, der kan hjælpe dig godt og nemt i mål. Hos Nettoline kan du nemlig vælge, om du ønsker at gøre det hele selv, eller om du ønsker, at vi gør det hele for dig.

Du kan gå på opdagelse i hele vores sortiment lige her.


KØKKENINSPIRATION
Ønsker du hjælp til dit indretningsprojekt og inspiration til, hvordan vi kan hjælpe dig bedst i mål, finder du din nærmeste Nettoline-forhandler lige her.


FORHANDLER OVERSIGT
HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?


BOOK ET MØDE
- VI TILBYDER GRATIS TEGNING OG TILBUD

SE KATALOGER OG VEJLEDNINGER


FIND DIN LOKALE NETTOLINE FORHANDLER