Front: Trend sand
Greb: G1029
Bordplade: Light laminat 30 mm
Vask: Franke srx210-40tl nedfældet
Armatur: Grohe Via ETG køkken armatur lav

Pris inkl. greb, bordplade, vask, armatur, sokkel, gavle og tilpasning :

 14.075,-


*vejl. pris ekskl. hvidevarer, belysning og styling.
Afhentes som fladpakkede elementer i butikken.


Pris inkl. hvidevarepakke :

 29.070,-

TREND SAND

Trods den lave pris er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Miljøet ovenfor er designet med fronten Trend sand.

Trend-fladpakkeserien er fremstillet af 16 mm spånplade med en indfarvet melaminoverflade. Den er slidstærk og kræver et minimum af vedligehold. Kanterne på alle låger og skuffer er lavet af indfarvet ABS, dette materiale er modstandsdygtigt over for daglig slitage, hvor kanterne på dine fronter ofte kan være mere udsatte over for slag og ridser.

Bordpladen er i laminat og fra Nettolines light laminatbordpladesortiment. I Nettolines light laminatbordpladesortiment kan du frit vælge imellem 19 forskellige farver og overflader.
LAMINAT LIGHT SORTIMENT


HVIDEVAREPAKKE

OPVASKEMASKINE

Fuldintegreret opvaskemaskine til 12 kuverter. 4 vaskeprogrammer og halvt fyldt-funktion. Elektronisk kontrolpanel med LED-belysning. Forsinket start 3-9 timer. Aquastop-oversvømmelsesbeskyttelsen forhindrer desuden vandskader, når du bruger maskinen.

OVN

Indbygningsovn med 60 liters ovnkapacitet. Temperaturinterval på 40-240 °C. Ovnen har to-lags glas, og ovnglasset kan desuden tages ud. Ovnen har syv ovnfunktioner inklusive grill- og varmluftsfunktioner.

KOGEPLADE

Induktionskogeplade med 4 zoner. Indbygningsmål: 590 mm X 520 mm X 60 mm.

EMFANG

Udtræksemfang med 3 sugehastigheder, i sort-lakeret stål. Emfanget betjenes med mekanisk slider. Emfanget er desuden udstyret med LED-belysning, der giver et godt lys.

KØLEFRYSESKAB

Integreret kølefryseskab med vendbar dør. Integreret med glidende hængsler.
Mål: 1780 x 540 x 540 mm (HxBxD). Kølefryseskabet har glashylder samt LED lys. Køleskabets volumen er 179 liter og fryserens volumen 70 liter.

Opvaskemaskine Ecotronic
Ovn Ecotronic
Kogeplade Witt Classic
Emfang Witt Alfa
Kølefryseskab Witt


Pris hvidevarepakke :

 14.095,-


FIK DU SET...HVORFOR NETTOLINE

VI TAGER DET PERSONLIGT

GRATIS
DESIGN FORSLAG

DET SKAL VÆRE OVERSKUELIGT AT KØBE NYT KØKKEN

I et køkkenkøb skal du tage op til 400 beslutninger. Her er din personlige Nettoline køkkenkonsulent en god sparringspartner, der står klar til at hjælpe dig med erfaring og viden, der gør dit køb af køkken til en overskuelig og behagelig oplevelse. BOOK ET MØDE

GUIDE TIL
GODT KØKKEN VALG

5 GODE RÅD TIL KØKKEN VALG

Der er mange beslutninger der skal træffes når man skal have nyt køkken, det kan næsten virke helt uoverskueligt. Derfor har vi lavet en lille guide med 5 gode råd og overvejelser, der hjælper dig godt på vej mod et godt køkken valg.KØKKEN GUIDE

BUTIKKER I
HELE LANDET

LOKALE FORHANDLERE

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit nye køkken, bad eller din nye garderobe. Det skal være overskueligt og inden for rækkevidde at købe nyt inventar til boligen. Derfor har vi lokale Nettoline køkkenbutikker i hele landet, der er klar til at hjælpe og rådgive dig. FIND FORHANDLER

DANSK PRODUCERET
MED 30 ÅRS GARANTI

VESTJYSK DESIGN OG PRODUKTION

Siden 1973 har vi produceret og solgt mere end 150.000 køkkenløsninger med høj kvalitet, hurtig levering og skarpe priser i fokus. Vi konstruerer og klargør alle vores elementer på vores egen fabrik i Vestjylland ved Aulum. Vi giver 30 års garanti på skabe, fronter, skuffer og hængsler. DIN GARANTI