Mærk forskellen med Satin
Satin mat sort
Køkken-alrummet er et af hjemmets vigtigste rum - og det skal derfor rumme både personlighed og funktionalitet. Det elegante mat sort Satin køkken giver både varme og sjæl til rummet. De stoflige overflader giver en helt unik følelse og giver dig et køkken, du aldrig har lyst til at forlade.

I dette køkken-alrum er der plads til både praktiske gøremål og hygge med familie og gæster. Køkkenet er lavet med både bordplads, integreret opvaskemaskine, indbygningsovn i god arbejdshøjde og integreret køleskab. Alt hvad et moderne køkken skal indeholde.  

Vil du have et personligt tilbud på dit projekt? Udfyld vores  kontaktformular og bliv kontaktet af din nærmeste forhandler, der gerne laver gratis og uforpligtende tilbud til dig - eller besøg din lokale forhandler og få en snak om dine muligheder.

Detaljer
Front: Satin mat sort
Greb: NG1045
Bordplade: 20 mm laminat, BP697
Vask: Franke MTG 210-50
Armatur: Cassøe NOBA CK01 - gunmetal

Pris inkl. greb: 30.047,-
*Vejl. pris ekskl. vask, armatur, bordplade, hvidevarer og belysning.
MERE KØKKEN
Gratis designforslag
Det er altid gratis og uforpligtende at få tegning og tilbud på dit projekt.
Levering 5 hverdage
Få komplet køkken, bad, bryggers eller garderobe på kun 5 arbejdsdage.
Din egen personlige konsulent
Personlig og professionel service fra din egen personlige konsulent.
Butikker i hele landet
Lokale forhandlere i hele landet, der kender de lokale trends og behov.
Vi samler på glade kunder
Hos Nettoline er kunden i altid i centrum. Vi laver personlige løsninger - og vi elsker når vores kunder viser de færdige resultater frem.

 

Se de seneste cases herunder eller find alle vores kundecases HER
Lys og åben køkkenløsning hos kunde i Ribe. Køkkenet har en central rolle hos familien, og det skulle derfor fungere som hjemmets hjerte. Et frirum, hvor hele familien kan samles.
Simen og Turid fra Norge har fået deres drømmekøkken med plads til hele familien. Flot grebsfrit design med hvide Venezia fronter og praktisk laminatbordplade.
For Nina og Eivind er køkkenet et af hjemmets vigtigste rum, og det skulle være et rum i varme farver med god plads, så hele familien kan være med.