DE FØRSTE TANKER OMKRING KØKKENET

Da køkkenrenoveringen skulle i gang var der mange tanker omkring den rette indretning og mulighederne for at være tro mod huset og få familiens ønsker implementeret.

Familiens største ønsker var masser af plads og en stor kogeø med mange siddepladser omkring. Køkkenet skal fungere som husets hjerte, så det skulle være åbent og med plads til både opbevaring og samvær med hele familien. Det skulle være et sted, hvor man har lyst til at opholde sig selv om det ikke er i forbindelse med madlavningen.

Et must-have i køkkenet var mange skuffer, der ikke ’klikker’, når man åbner dem. Efter at have set mange køkkenudstillinger og testet mange skuffer, blev det et vigtigt kriterie for familien at skufferne ikke måtte 'klikke' – og det fandt de hos Nettoline.MODERNE LANDKØKKEN

Jannie og familiens køkken skulle passe til landstedet og omgivelserne og samtidigt være praktisk. Køkkenet skulle derfor have stil af moderne "landkøkken", i en praktisk og tidløs farve.

For at imødekommende landstilen gik familen efter en front med udskæringer, men det var vigtigt for dem at det var en helstøbt front uden samlinger i sider eller hjørner.

Valget faldt derfor på Nice serien fra Nettoline, som var en af de eneste køkkenfirmaer der kunne tilbyde den lågetype familien, var på jagt efter.OPLEV NICE

LAD DIG INSPIRERE AF FLOTTE
INDRETNINGER FRA VORES KUNDER

KUNDECASES

Hos Nettoline er kunden altid i centrum. Vi laver personlige løsninger - og vi elsker når vores kunder viser de færdige resultater frem.

SE ALLE CASES

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?


BOOK ET MØDE
- VI TILBYDER GRATIS TEGNING OG TILBUD

SE KATALOGER OG VEJLEDNINGER


FIND DIN LOKALE NETTOLINE FORHANDLER