Køkkenskabe

Køkkenskabe skal have flere funktioner

Er du på udkig efter nye køkkenskabe? - Vi har lavet et overblik over gode skabsløsninger og hvad du skal være opmærksom på, før du handler.

Alle undersøgelser viser, at køkkenet er det rum, hvor familien bruger mest tid. Derfor er det også selvsagt, at køkkenet skal tilgodese dine - og resten af familiens - behov efter bedste evne. Dette gælder også, når det kommer til køkkenskabe.

Vi er vanedyr. Det vil sige, at vores dine respektive skabe i køkkenet ikke bliver brugt til forskellig opbevaring i tidens løb. Hvornår har du eksempelvis sidst flyttet alle dine gryder hen i et nyt skab - bare for afvekslingens skyld? - Vi er tilbøjelige til at give vores køkkenudstyr, tallerkener, gryder, glas osv. faste pladser i vores køkkener. Vi indretter det hele, når vi flytter ind - og placerer tingene der hvor det giver bedst mening. Gryderne og panderne placeres tæt på komfuret, knivene tæt på skærebrættet osv. Måske tænker du: “Jamen, det er jo indlysende!” - Ja, det er det, men denne viden kan være en kæmpe fordel for dig, når du skal sammensætte dine køkkenskabe og deres individuelle funktionaliteter - for at gøre de mange timer i køkkenet så behagelige som muligt.

Med henblik på at tilpasse dit køkken til dine behov, bør du overveje hvordan du vil bruge det enkelte køkkenskab. Eksempelvis, så kan det være en fordel, at de køkkenskabe som er placeret tæt på dit komfur eller din kogeø, har hylder med udtræk. Det kan også være en fordel, at disse hylder er lavet i metal, da dine gryder og pander kan give almindelige hylder i træ eller laminat et utal af skrammer og ridser - på grund af de mange gange du tager dine gryder mv. ud og ind ind på hylden. Dette får hurtigt almindelige hylder til at se slidte og gamle ud. Med et underskab eller et højskab med metal udtræk undgår du at skulle stå i ergonomisk dårlige stillinger for at finde den rette gryde. I stedet kan du nu trække hylden ud, og hermed har du nem adgang til alle dine gryder og pander. Hvis du overvejer at finde hylder med udtræk til dine underskabe kan du se vores udvalg af udtrækssystemer her

Køkkenskabene kan friskes op


Hvis du ikke har tænkt dig at skifte dine køkkenskabe ud, men blot ønsker at friske dit køkken op. Så kan du med fordel overveje blot at investere i nye køkkenlåger og greb. Hos Nettoline møder vi mange kunder som ikke synes, at de behøver et helt nyt køkken, men bare gerne vil friske det gamle lidt op. Hvis du har det på samme måde, kan de se vores udvalg af køkkenlåger og skuffer her. Nye køkkenlåger er en god måde at give dit køkken et fuldstændigt nyt udtryk, og hvis du, overordnet set, er glad for dit nuværende køkkens opbygning og funktionalitet, er der heller ingen grund til at investere store beløber i et helt nyt køkken. MEN måske er du træt af farven, udformningen eller dine greb. Hvis det er tilfældet kan du på  finde nye låger og greb, som kan give køkkenet nyt liv.

DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler