LÅGETYPER
Melamin låger
Melamin er et meget slidstærkt materiale, der limes på en kerne af spånplade. Lågerne har altid en pålimet kant af kunststof, da melamin pladerne er hårde og derfor ikke kan bøjes omkring kanterne af spånpladen.
Låger i melamin er både slag- og ridsefaste samt nemme at rengøre. Udvalgte melaminlåger kan mod merbetaling laves på specailmål.


TIRANO MØRK EG


TIRANO SORT EG


TIRANO GRÅ EG


TIRANO NORDISK EG

Klik på lågefarverne for at se miljø i pågældende farve.


TREND HVID


TREND GRÅ


BASIC NATUR

Klik på lågefarverne for at se miljø i pågældende farve.
Folie låger
Folielåger er både slidstærke og robuste med folie der lægges på en kerne af MDF plade. Folielåger har ingen pålimede kanter, da folien kan trækkes omkring hjørnerne på pladen
- og det afsluttes pænt med en melamin plade på bagsiden. Køkkenlåger med folie har en helt glat overflade og er derfor nemme at rengøre med en fugtig klud.


CAPRI GRØN R


NICE HVID


SHAKER HVID

Grebfrie låger
Grebfrie fronter giver dig et moderne og stilrent look. Fronterne er som udgangspunkt 3-delt på 70 cm høje låger og 2-delt på 57,2 cm høje låger (dog uden deling hvis den vælges på et overskab/topskab).
Alle standardmål kan leveres som 2-delt eller uden deling.
Riva
19mm MDF med mat hvid folie og indfræste greb i både top og bund. Delte låger og skuffefronter har påskruede bagplader i 1,5 mm børstet, hvid- eller sortlakeret stål. Låger til overskabe er uden bagplader og deling.


VENEZIA HVID


VENEZIA STONE ASH

Klik på lågefarverne for at se miljø i pågældende farve.