Satin mat grå
Skab en moderne stil med kontrast. Den elegante grå farve vinder mere og mere plads i de danske hjerter. Den er et flot alternativ til den klassiske hvide, der ellers har været det foretrukne valg. Den hvide kan dog for nogle synes meget fersk – og her kan de grå nuancer give et varmt og elegant udtryk i dit køkken.

Det grå køkken kan laves i mange forskellige materialer og nuancer. Satin mat grå kan sammensættes lige som du ønsker - det viste eksempel er inspiration. Din lokale Nettoline forhandler står klar til at hjælpe dig med dit helt personlige køkken.

Den grå satin front kan sammensættes med et væld af farver og materialer- laminat, træ, sten. Den matte stoflige overflade tilfører den grå farve liv og varme. I din Nettoline butik står vi klar til at hjælpe dig med at skabe dit personlige køkken. Med hjælp fra en køkkenkonsulnet får du sparring og rådgivning der løser dine ønsker og behov. Det skal være nemt og enkelt at skabe sit drømmekøkken.Køkken-alrummet er i dag et knudepunkt for familiens hverdag.  Skab ekstra opbevaringsplads og hyggelige siddepladser på en gang. På billedet ovenfor er den ene side i U-køkkenet lavet med praktiske siddepladser i bordhøjde. Den perfekte løsning til gæster eller børn, der skal være med til madlavningen eller til lektier.

Kombiner farver og materialer og skab dit eget personlige udtryk. Her er Satin mat grå kombineret med Paris hvid, så du får et lyst og elegant køkken. Kombiner farver og materialer efter dine ønsker, så du får netop dit personlige køkken.

Det elegante nordiske look - med Satin mat grå, Stecca natur eg og en lys keramik bordplade. Den perfekte kombination i det moderne og nordiske hjem, der giver kontrast og personlighed.
11 Satin mat grå
Fronter i 19 mm spånplade med satinblød ”anti fingerprint” lak overflade. Den eksklusivt lakeret overflade har gennemgået 8 højteknologiske overfladebehandlinger, der giver den matte og satinbløde følelse.

Pålimet kant i kunststof.
Få et gratis indretningsforslag
Hos Nettoline er det altid både gratis og uforpligtende at få tegning og tilbud på netop dit projekt. Så vil du gerne have et bud på, hvordan dit nye Satin køkken kan se ud? Udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet af en konsulent.Du er også altid velkommen til at kigge forbi hos din lokale Nettoline forhandler. Find din nærmeste forhandler her.