Satin mat lys grå
Garderobe med mat og slidstærk overflade
En Satin garderobe i nordiske, lyse farver og med masser af plads til opbevaring. Mat lys grå Satin i kombination med trægrebet skaber en lys og let stemning i rummet. Bag lågerne findes der et stort udvalg i indretningsløsninger, der kan tilpasses alt efter dine behov og ønsker. Din lokale Nettoline konsulent står klar til at guide og rådgive dig om de forskellige muligheder.

Ro og harmoni i indretning
For at skabe sammenhæng gennem din bolig, kan en god løsning være at vælge den samme front til køkken, bad og garderobe. Det giver ro og skaber en rød tråd gennem hele din bolig.

Den lyse matte grå front lyser op i indretningen, og grebet i træ skaber en varm kontrast, der inviterer naturen indenfor. I din lokale Nettoline butik kan du i vores Materialezone mixe og matche vores forskellige overflader og finde din personlige stil.  
Detaljer
Front: Satin mat lys grå
Greb: NG1060 og NG1062

Pris: 20.015,-
*Vejl. pris ekskl. belysning.
MERE GARDEROBE
Gratis designforslag
Det er altid gratis og uforpligtende at få tegning og tilbud på dit projekt.
Levering 5 hverdage
Få komplet køkken, bad, bryggers eller garderobe på kun 5 arbejdsdage.
Din egen personlige konsulent
Personlig og professionel service fra din egen personlige konsulent.
Butikker i hele landet
Lokale forhandlere i hele landet, der kender de lokale trends og behov.
Vi samler på glade kunder
Hos Nettoline er kunden i altid i centrum. Vi laver personlige løsninger - og vi elsker når vores kunder viser de færdige resultater frem.

 

Se de seneste cases herunder eller find alle vores kundecases HER
Lys og åben køkkenløsning hos kunde i Ribe. Køkkenet har en central rolle hos familien, og det skulle derfor fungere som hjemmets hjerte. Et frirum, hvor hele familien kan samles.
Simen og Turid fra Norge har fået deres drømmekøkken med plads til hele familien. Flot grebsfrit design med hvide Venezia fronter og praktisk laminatbordplade.
For Nina og Eivind er køkkenet et af hjemmets vigtigste rum, og det skulle være et rum i varme farver med god plads, så hele familien kan være med.