Skydelåger med delt fylding
Elegant skydedørsarrangement med delte fyldninger i hvid højglans og sort glas - her brugt som opbevaring på et teenage-værelse.

Hjulene i bunden er justerbare og med fjedervirkning, så de kan tilpasses til selv skæve gulve. De kører let på gulvskinnen, der er limet fast, så du ikke får upraktiske skruehuller i gulvet.

Denne elegante skydedørsløsning har praktiske udtræksskuffer samt hylder, der giver det bedst mulige overblik over indholdet i skabet.

Alle skydedørsløsninger laves på individuelle mål, så de er tilpasset det enkelte rum.

Vil du have gratis tegning og tilbud på en skydedørsløsning efter dine mål? Udfyld vores kontaktformular og blive kontaktet af en konsulent.
Detaljer
Model: Alu-ramme m. delt fyldning
Front: Hvid højglans/sort glas

Pris: 17.820,-
*Vejl. pris ekskl. belysning.
MERE GARDEROBE
Gratis designforslag
Det er altid gratis og uforpligtende at få tegning og tilbud på dit projekt.
Levering 5 hverdage
Få komplet køkken, bad, bryggers eller garderobe på kun 5 arbejdsdage.
Din egen personlige konsulent
Personlig og professionel service fra din egen personlige konsulent.
Butikker i hele landet
Lokale forhandlere i hele landet, der kender de lokale trends og behov.
Vi samler på glade kunder
Hos Nettoline er kunden i altid i centrum. Vi laver personlige løsninger - og vi elsker når vores kunder viser de færdige resultater frem.

 

Se de seneste cases herunder eller find alle vores kundecases HER
Lys og åben køkkenløsning hos kunde i Ribe. Køkkenet har en central rolle hos familien, og det skulle derfor fungere som hjemmets hjerte. Et frirum, hvor hele familien kan samles.
Simen og Turid fra Norge har fået deres drømmekøkken med plads til hele familien. Flot grebsfrit design med hvide Venezia fronter og praktisk laminatbordplade.
Minimalistisk og varmt køkken med Satin mat sort - stoflig og varm overflade. Et møbel med åben planløsning og plads til livet.