KONKURRENCEBETINGELSER

Præmie: Præmien er ét køkken* fra Nettoline til en værdi af 50.000 kr. Vinderen skal bestille og afhente køkkenet hos en af Nettolines forhandlere i Danmark, efter aftale, inden den 31.12.2023. Præmien kan ikke byttes til kontanter. Vinderen står selv for leveringsomkostninger og montage.

Ved deltagelse i konkurrence, gives der samtykke til at Nettoline A/S må offentliggøre vinderens navn ved annoncering af den heldige vinder på både instagram, Facebook og nettoline.dk. Vinderen skal desuden stille køkkenet til rådighed for fotografering efter færdiggørelse, og vinderen giver samtidig Nettoline A/S tilladelse til at bruge disse billeder i markedsføringen på både nationalt og lokalt niveau, på sociale medier, hjemmeside, trykt materiale m.m.

Deltagelse: Der trækkes lod mellem alle nye og eksisterende følgere på Facebook og Instagram. For at deltage i konkurrencen, skal deltageren følge https://www.facebook.com/nettoline og/eller https://www.instagram.com/nettolineas/. Hvis deltageren vælger at følge begge sider, har deltageren 2 lod i konkurrencen, men hvis deltageren kun vælger at følge én af siderne, så har deltageren 1 lod i konkurrencen. Vinderen skal have bopæl i Danmark og være minimum 18 år. Medarbejdere hos Nettoline og deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Udtrækning af vinder sker ved lodtrækning og dermed tilfældig udvælgelse, mellem de deltagere som lever op til konkurrencens krav.

Konkurrenceperiode: Konkurrenceperioden begynder den 01.08.2023 og slutter 15.10.2023.

Kontakt til vinderen: Vinderen kontaktes via Facebook eller Instagram, alt efter hvilken platform deltageren er tilstedeværende på. Lodtrækningen finder sted den 20.10.2023. Hvis vinderen ikke bekræfter svaret inden 5 dage, mister han/hun præmien, og Nettoline forbeholder sig retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres her på siden i oktober 2023.

Konkurrencen på Facebook og Instagram, er hverken administreret, sponsoreret eller associeret med disse medier. Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til tredjepart, medmindre du vinder, og vi skal bruge dine oplysninger til at kontakte dig og udlevere din præmie.

Nettoline A/S forbeholder sig retten til at ændre vilkår og betingelser for vores konkurrencer på ethvert tidspunkt, samt aflyse, flytte eller stoppe konkurrencen og ekskludere deltagere, der ikke overholder konkurrencens vilkår, regler og betingelser.

*Gælder elementer, sokkel, greb samt træ- og laminant-bordplade. Gælder ikke hvidevarer, vask, armatur og corian-, coretop- eller sten-bordplade. Der tages forbehold for specialbestillinger og udvalgte elementer.


HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?


BOOK ET MØDE
- VI TILBYDER GRATIS TEGNING OG TILBUD

SE KATALOGER OG VEJLEDNINGER


FIND DIN LOKALE NETTOLINE FORHANDLER


LAD DIG INSPIRERE AF FLOTTE
INDRETNINGER FRA VORES KUNDER