På besøg i Ribe
Familiens samlingspunkt
Vi har været på besøg hos en kunde i Ribe, der har fået dette flotte køkken i romantisk stil. Kunden var fra start meget bevidst om sine valg. Hun brugte lang tid på at få alt lagt ind i tegneprogram, da de valgte at vælte vægge og starte helt forfra med køkkenet.

Lys i rummet og at der var direkte udgang til terrassen var et ultimatum. Derudover skulle det nye køkken være stilrent uden at blive koldt - og derfor faldt valget på en træbordplade og låger med udskæringer (Nice hvid).

Køkkenet har en central rolle hos familien, og det skulle derfor fungere som hjemmets hjerte. Et frirum, hvor hele familien kan samles, og hvor børnene kan bruge de ekstra siddepladser til lektier eller “hygge” imens der laves mad. Med det nye køkken er der også blevet plads til alle på en gang, hvilket har givet familien mulighed for at lave mad sammen - en ting, der ikke var muligt i det gamle og mindre køkken.

Alle elementerne er leveret fabrikssamlede hos kunden - og er efterfølgende blevet monteret af en lokal tømrer.

 

Se flere kundecases
Hos Nettoline er kunden i altid i centrum. Vi laver personlige løsninger

- og vi elsker når vores kunder viser de færdige resultater frem.

Find alle vores kundecases HER

Capri hvid Højglans
Lyst og lækkert køkken hos kunde i Nakskov. Køkkenet er designet med fokus på praktik og design, der fuldender hjemmet og giver plads til både familie og gæster.
Simen og Turid fra Norge har fået deres drømmekøkken med plads til hele familien. Flot grebsfrit design med hvide Venezia fronter og praktisk laminatbordplade.
Minimalistisk og varmt køkken med Satin mat sort - stoflig og varm overflade. Et møbel med åben planløsning og plads til livet.