Satin mat sort

Da Egil og familien skulle vælge sit køkken var der mange overvejelser med i processen og de havde kig på mange forskellige fronter og køkkenmærker. De var helt fra starten meget interesserede i sorte fronter, og efter at have kigget på mange forskellige både struktur og matte låger, blev det tydeligt, at der ikke var nogen, der kunne måle sig med Satin mat sort. Her faldt familien både for den varme, matte farve og den stoflige overflade. Samtidig er det en låge, der ikke er modtagelig for fingeraftryk, hvilket var en vigtig detalje for familien, der ønskede et meget minimalistisk køkken uden greb på skabe og skuffer.

Fra Nettoline er der mange valgmuligheder til skarpe priser.
Egil har altid ønsket sig et køkken med højskabsløsning og stor køkkenø - og kæresten ønskede sig et sort køkken og en vinkøler. De fik begge deres ønsker opfyldt i Nettoline butikken, hvor deres køkken blev tegnet op helt efter familiens ønsker. Som nye i køkken-processen lærte familien meget om optimal planlægning og fik mange nye informationer. Der er mange store og vigtige beslutninger, som familien fik god hjælp til at vælge i butikken.


Med Satin fronterne fra Nettoline fik familien både et stilrent og minimalistisk køkken med en varm glød. Den hvide komposit bordplade på øen skaber en flot kontrast til den mørke og matte overflade på fronterne. De lyse vægge og det elegante trægulv med brede planker understreger det minimalistiske look i køkkenet og har givet familien det perfekte moderne køkken, som de elsker: et møbel med åben planløsning og plads til livet.

Book et møde
Søger du varmt og elegant køkken med matte og stoflige overflader? Book en gratis tegnetime og få et personligt tilbud på netop dit projekt.
Se flere kundecases
Hos Nettoline er kunden i altid i centrum. Vi laver personlige løsninger

- og vi elsker når vores kunder viser de færdige resultater frem.

Find alle vores kundecases HER

Capri hvid Højglans
Lyst og lækkert køkken hos kunde i Nakskov. Køkkenet er designet med fokus på praktik og design, der fuldender hjemmet og giver plads til både familie og gæster.
Simen og Turid fra Norge har fået deres drømmekøkken med plads til hele familien. Flot grebsfrit design med hvide Venezia fronter og praktisk laminatbordplade.
Lys og åben køkkenløsning hos kunde i Ribe. Køkkenet har en central rolle hos familien, og det skulle derfor fungere som hjemmets hjerte. Et frirum, hvor hele familien kan samles.