Gør det selv køkken

Gør det selv køkken - som du vil have det

Gør-det-selv-mand eller...? - Uanset om du er typen, der kaster sig over alt fra afslibning af gulve til murerarbejde - eller om dit seneste gør-det-selv-projekt var et skævt fuglehus i sløjd, så er et gør det selv køkken fra Nettoline let at gå til - også for den uerfarne handy mand. I vores køkken online shop hos Nettoline.dk ser vi et større og større antal af kunder, som vælger gør-det-selv-tilgangen. Og med de mange muligheder for at få et skræddersyet køkken uden større besvær, er det nu et projekt der er inden for rækkevidde for de fleste.  

Få et køkken der passer


Alle rum er forskellige. De fleste af os kan nikke genkendende til, at vores rum i hjemmet alle  har ét eller andet særpræg. En skorsten i den ene væg, et indhug, et lavt loft osv. Uanset rummets særpræg er det vigtigt at få køkkenelementer, der passer. Derfor er der færre og færre køkkener, som alene er lavet på standard mål. Derfor er det også vigtigt, at du får taget de rigtige mål, inden du bestiller dit nye køkken. Dette kan lyde indlysende banalt - men vi ser desværre alt for tit, at en kunde er kommet til at måle forkert, ikke har indregnet plads til skabslågen, når den åbner eller lignende. Der er selvsagt mange mål, funktioner og scenarier som der skal tages højde for, inden de endelige elementer bestilles. Hvor høj skal et underskab være? - Skal der være glas i skabslågerne? - skal soklen være i børstet stål eller laminat? Spørgsmålene hober sig hurtigt op i et gør det selv køkken. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gå i krig med dit gør det selv køkken, så kan du, hos os i vores køkken online shop eller hos vores mange forhandlere, få kompetent rådgivning, så du er sikker på at komme godt igang og sikkert i mål med dit nye køkken.
DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 AulumKontakt forhandler