HYGGELIGT OG FUNKTIONELT KØKKEN
TIL DET RENOVEREDE HJEM

Allerede fra begyndelsen vidste de, at de ønskede sig et køkken i grå toner. For dem udstråler den grå farve ro, hygge og varme, hvilket passer perfekt til deres hjem. Den grå farve harmonerer smukt med det sorte troldtekt loft, egetræsgulvet og akustikvæggen, og skaber en atmosfære af hygge uden at gøre rummet for mørkt.

Valget af en lang kogeø ledte dem til kompaktlaminat i stedet for en stenbordplade for at undgå samlinger på overfladen. Deres valg faldt på en 12 mm antracitgrå bordplade med et marmorlook, der elegant matcher køkkenets fronter og skaber en sammenhængende æstetik. Den slidstærke og let vedligeholdte bordplade passer perfekt til vasken, deres Quooker, ovnen og den integrerede kaffemaskine, hvilket giver køkkenet en gennemgående rød tråd.

Skal vi også hjælpe dig i mål med din køkkendrøm?BOOK ET MØDE MED EN KØKKENKONSULENT


VALGET FALDT PÅ SATIN

Satin-lågernes matte grå farve blev valgt med fokus på nem rengøring og et minimalistisk udtryk. De ønskede et køkken, der var både brugervenligt og elegant i hverdagen, og deres valg af låger med push-funktioner opfylder dette krav til fulde.

Parret er yderst tilfredse med deres valg af Nettoline til køkkenet og ved allerede nu, at hvis de igen skal renovere, vil de vende tilbage for et nyt køkken.OPLEV SATIN

LAD DIG INSPIRERE AF FLOTTE
INDRETNINGER FRA VORES KUNDER

KUNDECASES

Hos Nettoline er kunden altid i centrum. Vi laver personlige løsninger - og vi elsker når vores kunder viser de færdige resultater frem.

SE ALLE CASES

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?


BOOK ET MØDE
- VI TILBYDER GRATIS TEGNING OG TILBUD

SE KATALOGER OG VEJLEDNINGER


FIND DIN LOKALE NETTOLINE FORHANDLER