RENOVERING – MED PLADS TIL HUSETS CHARME

I 2022 overtog Simone og Fredrik og deres to tvillingedrenge på 4 år, deres hus. Huset er fra 1830’erne, og har tidligere både fungeret som bager, telefoncentral og bank i flere år.
Med den spændende historie som fulgte med huset, gik familien op i at skulle renovere huset, uden at det mistede sin charme. Renoveringen var omfangsrig, så det var vigtigt for familien at en stor og vigtig post som køkkenet, ikke gik for hårdt ud over budgettet – dog skulle der ikke gås på kompromis med funktionalitet og stil.


”Vi følte os i ekstremt gode hænder hos Nettoline. Der blev lyttet til vores ønsker og behov, og vi finjusterede tegningerne af flere omgange, men vi blev altid mødt med en fantastisk tålmodighed og følte os ikke begrænset i mulighederne”BOOK ET MØDE MED EN KØKKENKONSULENT

PLADS TIL FAMILIE OG STIL

Køkkenøen er en central spiller for familien. Den danner et dejligt samlingspunkt for børn og forældre, hvor familien kan være sammen til de daglige gøremål. Farvekombinationen mellem låger og bordplade efterlader en rolig stemning, som rammer en så snart man træder ind i rummet.

Udtrykket skulle være lyst og moderne, med detaljer som passede til huset, og derfor var Nice-serien det helt rette valg til deres drømmekøkken.OPLEV NICE SERIEN

LAD DIG INSPIRERE AF FLOTTE
INDRETNINGER FRA VORES KUNDER

KUNDECASES

Hos Nettoline er kunden altid i centrum. Vi laver personlige løsninger - og vi elsker når vores kunder viser de færdige resultater frem.

SE ALLE CASES

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?


BOOK ET MØDE
- VI TILBYDER GRATIS TEGNING OG TILBUD

SE KATALOGER OG VEJLEDNINGER


FIND DIN LOKALE NETTOLINE FORHANDLER