Køkken Inspiration

Køkken Basic Nature med Click Cubes

Moderne og praktisk køkken i stilsikker naturlig trælook. Træstrukturen kommer fuldt ud til sin ret, idet der er monteret Formia gribelister i stedet for almindelige køkkengreb. Fronterne i alle underskabe – uanset om de rent faktisk indeholder skuffer eller vaskeskab eller integreret opvasker – har samme udseende. Dette er løst med Formia samlegreb, der elegant og usynligt kobler flere fronter sammen. Detaljen med kun at have to dybe skuffer kombineret med indvendige skuffer bidrager væsentligt til det stilrene design. Bemærk at overskabene og de høje skabe er udført i ekstra højde, så de slutter til mod loftet. Herved udnyttes pladsen optimalt og den daglige rengøring lettes uden svært tilgængelige hjørner og rum.

Bordpladen er en traditionel 30 mm hvid laminatbordplade med en sort Intra Juvel Nemo granitvask, der er underlimet. Det meget stilrene køkken krydres med 7 Click Cubes i hvide, gule, lime, sorte og turkis farver, som er monteret i asymmetrisk mønster på sidevæggen. Click Cubes kan både hænges – som her – på væg, stables og monteres på hjul.
Kombinationsmulighederne er uendelige.

Køkken Frame Hvid Satin

Frame fronterne giver køkkenet et helt specielt pift af nostalgi – selv om det fremstår minimalistisk og stramt skandinavisk designet. Den tynde ramme rundt om hver enkelt front skaber illusionen om 50’ernes og 60’ernes håndbyggede køkkener med rammer rundt om alle skuffer og låger, og med Touch Motion på alle skuffer og låger opnåes et meget stilret look.
Det er dog topmoderne funktionalisme med dybe skuffer og total udnyttelse af al plads, som karakteriserer dette luksuriøse køkken. Overskabene er hængt frit og der er arbejdet med forskellige breder, som giver en flot detalje og sikrer lethed i rummet.

Bordpladerne er fremstillet i 20 mm mørk komposit med underlimet Cristalite vask. Øen har siddepladser rundt på to af siderne, hvor bordpladen er sænket i forhold til selve køkkenet, hvilket skaber en både design og brugsmæssig genialitet. Køkkenet er forsynet med Grohe Red blandingsbatteri, som i én og samme vandhane indeholder almindeligt koldt/varmt brugsvand sammen med kogende vand.
Frame køkken med Touch Motion

Køkken Venezia Stone Ash og Venezia hvid mat

Moderne køkken hvor gråtonet ask er kombineret med mat hvid. Køkkenet er designet med fokus på ubrudte linjer hvor der er to dybe skuffer i stedet for de traditionelle 3 eller 4 rækker af skuffer. Funktionaliteten er fortsat helt i top, da der gemmer sig en indvendig skuffe i den øverste skufferække. Det store arrangement med højskabe, der – ud over fantastisk opbevaringsplads – også rummer integreret køle- og fryseskab, er designmæssigt brudt af indbygget dampovn, kaffemaskine og mikro/combiovn med en åben reol over.

Bordpladen er en 20 mm hvid solidcolor laminatbordplade med solidcolor kant. Den gennemfarvede laminat er utrolig slidstærk, så den bevarer sin hvide farve gennem årerne. Ligeledes bliver kanterne også helt usynlige. Ud over den planlimede kogezone er der monteret en underlimet stålvask.

Bemærk den loftsmonterede emhætte, som sikrer frit udsyn til og fra alle pladser i køkkenet.

Køkken Paris Grå

Kombinationen af farver og materialer sætter sit præg på indretning af boligen. Her er køkkenet indrettet med mørkegrå malede fronter kombineret med åbne reoler i ask.  

Der er valgt en hvidolieret bordplade i massiv bambus med underlimet stålvask. Legen med farver og materialer har fået dette køkken til at blive en helt naturlig del af dette smukke hjem i vandkanten af Oslofjorden.

Køkken Paris Hvid

Moderne køkken med hvid lakeret overflade og brede greb, som kombinerer minimalistisk design og praktisk anvendelse i et. Den dobbelt brede bordplade giver masser af arbejdsplads i køkkenet. Bemærk de to indmurede jalousiskabe, der giver opbevarings muligheder lige ved hånden. Løsningen med de to ovne, mikroovn og kaffemaskine sat i et kvadrat giver sammen med bordpladen en flot kontrast til den hvide overflade.

Emhætten er bygget ind i loftet, så de rene linjer i køkkenet bevares. Glasvitrinerne bag spise pladsen sammen med den elegante opbevarings plads under den brede ø binder køkkenet sammen med resten af rummet på elegant vis. Dette køkken er monteret med en 20 mm sort kompositbordplade med underlimet sort Silgranit vask. Grebene er kraftige bøjlegreb i rustfrit stål.

Køkken Shaker Stone Grey

Nyfortolkning af Shaker, et traditionelt køkken design.

Stone Grey farven med den tidløse udskæring, gør denne lågetype til et sikkert og diskret valg i boligen der ønsker en reference der skuer lidt bagud i tiden. Kombineret med de let nostalgiske købmandsgreb er referencen hjemme, og stilen fuldendes med regi der matcher helheden perfekt.

Shaker stilen kan uden problemer bruges til en let skabsløsning omkring tv'et såvel som skuffe siddepladser ved spisebordet, der her udnytter pladsen perfekt under skråvæggen.

Køkken Venezia Hvid Højglans

Stort åbent køkken hvor husets arkitektur er udnyttet til fulde.  Bagsiden af entreens garderobe udfylder hjørnet i køkkenopstillingen sammen med pladsen over højskabsarrangementet, idet der er bånd af 32 cm høje skabe i entreen. I det hele taget er opbevaring prioriteret højt, hvilket går igen i køkkenet hvor der er valgt overskabe hen over hele køkkenbordet.

Bemærk den brede barløsning mellem køkkenet og spisepladsen, som skaber en flot sammenhæng i rummet. Bordpladen er en 38 mm laminat i lys beton med underlimet stålvask.

Køkken Capri Højglans

Til dette etagebyggeri er der valgt en hel enkel hvid front med højglans overflade. Den meget ordinære opstilling får et touch af metropol gennem den blanke overflade. Bemærk hvordan det ”kunstige” hjørne både giver rummet et designmæssigt løft og skjuler rør, faldstamme med mere.

Til dette køkken er der valgt en 28 mm retkantet mørk laminatbordplade.

Køkken Riva Hvid

På én og samme tid er køkkenet både moderne minimalistisk og klassisk. De rene linjer i dette grebsfrie køkken skaber et enkelt design. Her er valgt hvide bagplader ved gribelisterne, således fronten er ubrudt hvid. Kontrasten i køkkenet skabes ved hjælp af bordpladen, ovn og emhætte.

Dette køkken er monteret med en 38 mm tyk højtrykslaminat bordplade i mørkt rustikt egelook. Bemærk både køleskab, opvasker og mikroovn er skjult i dette køkken.

Køkken Tirano Sort

Et yderst spændende køkken, der er bygget op om en enkelt fritstående køkkenø. De sorte fronte med mærkbar træstruktur giver et yderst eksklusiv look. Al opbevaring er placeret i et indmuret skydedørsløsning med satineret glas.

Køkkenet er inspireret af de professionelle køkkener, hvor der kan arbejdes fra alle sider i højt tempo. Der valgt en hvid laminatbordplade med underlimet stålvask.

Køkken Shaker Hvid Satin

Shaker stilen er indbegrebet af traditionel køkkenudseende. Den hvide farve samt de diskrete udfræsninger gør køkkenet fuldstændig tidløst – aldrig har et design været moderne i så mange år. Læg mærke til relingsgrebene, som giver køkkenet et maritimt præg. Den fulde loftshøjde er udnyttet med ekstra høje overskabe samt topskabe monteret over de almindelige højskabe.

I dette køkken er der valgt en åben reol ved køkkenbordet med kogezonen. Det er på samme tid praktisk og et designelement. Der er valgt en 38 mm tyk laminatbordplade med underlimet hvid Silegranit vask.

Køkken Nice Hvid

Et helt fantastisk og stort landkøkken. Her har været plads til at gennemføre oplevelsen fuldt ud. Alle elementer er smukt indrammet af pilastre, hvorved det håndbyggede look er helt intakt. De smukt udskårne hvide fronter blender ind i illusionen med det patinerede gulv og de små fliser rundt ved bordet.

Valget af gaskogezone, der er lagt ned i en granitbordplade, er helt naturligt til dette køkken. Gesimslister afslutter alle skabe for oven. Bordpladen er en 30 mm tyk massiv europæisk Valnød med underlimet hvid Silegranit vask. Der er valgt en porcelænsknob til dette køkken.

Køkken Venezia Hvid

Et fantastik flot grebsfrit køkken i mat hvid lakering. Mere stilrent køkken kan næppe skabes, idet gribelisterne er udfræset af selve fronten og derfor lakeret sammen med denne. Det er helt op til dekorationen af sådan et køkken om det skal være diskret elegant eller anmassende frækt. Låger og skuffesektioner er ens, hvorved alle linjer i Venezia køkkenet er ubrudte.

Dette luksuriøse køkken er monteret med 30 mm granitbordplade med ilagt Silegranit vask og gaskogezone. Bemærk ligeledes hvordan den mørke ovn og emhætte sammen med bordpladen komplementere køkkenet.

Køkken Tirano Grå Eg - Square

Dette køkken blev valgt på grund af de indfræsede Square greb, som matcher det øvrige design i huset, hvor kvadratiske og rektangulære former er altdominerende. Den ensartede placering af greben centralt på alle fronter – uanset formål – giver en fantastisk ro i designet. Den grå vedligeholdelsesvenlige overflade med mærkbar træstruktur passer utroligt godt ind mellem det mørkegrå skiffergulv, sorte døre- og vinduesrammer samt hvide vægge og lofter.

Af samme årsag er der valgt en hvid 28 mm tyk laminatbordplade med hvid kant og underlimet stålvask. Bemærk løsningen med ¾ høje skabe med topskabe med aluvitriner, som udgør et let alternativ til høje skabe.

Køkken Nice Grå

Nostalgisk køkken som kombinerer de romantiske fyldningslåger og vitriner med moderne funktionalitet. Loftshøjden er udnyttet til fulde – både med glasvitrine bordskabene og over side-by-side køle/frysearrangementet. De høje skabe afsluttes smukt med en lysliste op mod loftet. Bemærk de 9 små skuffer, som giver en fantastik orden og overskuelighed.

Under indbygningsovnen er der placeret en skuffe som rummer bagepladerne. Til dette køkken blev der valgt en 30 mm massiv hvidtonet eg med underlimet vask. Grebene er klassiske bøjlegreb i antik zink.

Køkken Como Hvid Eg & Stecca

Et fantastisk spændende køkken, som lever op til både design og kvalitet på det yderst moderne og veldesignede hus. Hele køkkenet er en integreret del af alrum og opholdsstue fordelt over to plan med to murede nicher. Køkkenet er produceret i hvidt højtrykslaminat – samme materiale, som bruges til bordplader – med en massiv egekant.

Den diskrete kant matcher den yderst utraditionelle løsning i kogenichen, hvor væggene er beklædt med hvidtonede gulvplanker. Kuben med de fire tophængte overskabe bliver et selvstændigt designelement på baggrunden. I nichen med højskabsarrangementet er det den massive Stecca egetræsfront, som danner kontrasten på den hvide væg. Øen med vask er med sine indbyggede siddepladser et naturlige samlingspunkt i hele rummet.

Bordpladen er en retkantet 28 mm laminatbord, som matcher sokkel, ovn og trendline grebene.

Køkken Tirano Hvid

Moderne hvidt køkken med træstruktur, som giver det meget stilrene køkken et touch af naturlige materialer. Læg mærke til de 100 cm brede skuffesektioner, der byder på faktisk meget opbevaringsplads. Opvaskemaskinen er placeret ved siden ovnen og kølefryseskabet er integreret i højskabet. Mod spisepladsen er der opbevaringsskabe.

Køkkenet er monteret med en 28 mm retkantet mørk laminat bordplade med en underlimet sort Silegranit vask. Grebene er traditionelle Marina greb.

Køkken Hvid Basic

Slidstærkt og altid pænt hvidt køkken, hvor attraktivt prisniveau møder klassisk og enkelt design. Køkkenets endelige udseende præges af valg af sokkel, bordplade og greb. Det viste køkken rummer meget opbevaringsplads og de brede bøjlegreb er et effektivt valg i et køkken, der bliver brugt meget.

Til dette køkken er der valgt en kraftig 28 mm grå laminatbordplade med underlimet stålvask.

______________________________________________________________

Alle billedrettigheder tilhører Nettoline A/S. Det er tilladt at anvende vores miljøbilleder til publicering i andre medier, såfremt det udtrykkeligt nævnes at billederne er fra Nettoline A/S, med tilføjelse af modelnavn. F.eks. ”Foto: Nettoline, model Savelli Grå"

DANSK KØKKENPRODUCENT

Nettoline er en dansk køkkenproducent som fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobe på egen fabrik i Aulum mellem Herning og Holstebro. De dansk designede produkter i høj kvalitet sælges gennem selvstændige forhandlere i hele landet.

Nettoline prioriterer høj produktkvalitet, ekseptionel service og dygtige lokale forhandlere, som kender kundernes lokale behov og ønsker. Kun den vej igennem kan vi sikre, at et køb af Nettoline produkter bliver en unik oplevelse.
Cookie- og privatlivspolitik

Nettoline A/SVÆvervej 33-357490 Aulum  Tlf. 96 41 01 23post@nettoline.dk